Κως: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος για την δολοφονία της Αναστάζια

Κως: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος για την δολοφονία της Αναστάζια

Επί τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια ο 32χρονος, ο οποίος αρνείται τα πάντα και δηλώνει αθώος, παρά τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί εις βάρος του και αποδεικνύουν την ενοχή του.

«Δεν είχα σεξουαλική επαφή με την Αναστάζια. Πήγαμε σπίτι μου και ήπιαμε μπίρες. Στη συνέχεια την άφησα κοντά σε ταβέρνα στο Μαρμάρι. Από εκεί θα την έπαιρνε ο σύντροφός της. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν την σκότωσα εγώ», δήλωσε ο 32χρονος.

Τα στοιχεία που βοήθησαν τις Αρχές να «δέσουν» τις κατηγορίες σε βάρος του είναι τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που τον δείχνουν το μοιραίο βράδυ να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι του στο Μαρμάρι μαζί με την άτυχη κοπέλα, το εισιτήριο που είχε βγάλει μετά τη δολοφονία της για το Μπέργκαμο της Ιταλίας, αλλά και το στίγμα των κινητών τηλεφώνων θύματος και δράστη.

Μάλιστα, λίγο μετά τη δολοφονία της 27χρονης στις Αλυκές, ο 32χρονος ψάχνει στο Google πώς θα διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που κατέγραφε τις κινήσεις του, ενώ στην αναζήτηση ψάχνει τρόπους για να εξαφανίσει ίχνη πτώματος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος μίλησε με την αδερφή του μέσω μηνυμάτων, με τον ίδιο να της ομολογεί ότι έκανε κάτι φριχτό κι εκείνη να τον συμβουλεύει να πάει στην αστυνομία.

Ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σε φυλακές εκτός του νησιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα