Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Κω: Έψαχνε στο διαδίκτυο «πώς εξαφανίζεις ένα πτώμα» - Έβλεπε βίντεο με βιασμούς

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Κω: Έψαχνε στο διαδίκτυο «πώς εξαφανίζεις ένα πτώμα» - Έβλεπε βίντεο με βιασμούς

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής στην Κω που "καίνε" τον βασικό κατηγορούμενο έρχονται στο φως. Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια κάθε εμπλοκή του στη δολοφονία αλλά δεν έπεισε και κρίθηκε και πάλι προφυλακιστέος.

Κατά την απολογία του, που διήρκεσε τρεις ώρες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία.

Μέχρι στιγμής, η θέση του 32χρονου κατηγορούμενου παραμένει αμετακίνητη. Αν και επιβεβαιώνει τη συνάντησή του με την 27χρονη, ισχυρίζεται ότι την άφησε στο σημείο που εκείνη είχε ραντεβού με τον Πολωνό σύντροφό της.

«Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε ‘έλα να με πάρεις’. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της», κατέθεσε ο 32χρονος κατηγορούμενος.

Έψαχνε στο διαδίκτυο «πώς εξαφανίζεις ένα πτώμα»
Τα στοιχεία ωστόσο εις βάρος του φαίνεται πλέον να είναι συντριπτικά, καθώς από το κινητό του που κατασχέθηκε από τις Αρχές, φαίνεται να έχουν βρεθεί ενοχοποιητικά στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, και παρά την προσπάθεια που έκανε ο 32χρονος να σβήσει τα ψηφιακή του ίχνη, τα εγκληματολογικά εργαστήρια κατάφεραν να ανακτήσουν μέρος αυτών και τα όσα βρήκαν τρομάζουν.

Εύρημα πρώτο ήταν τα μηνύματα προς την αδερφή του, στα οποία φαίνεται να της έλεγε ότι έχει κάνει «κάτι φριχτό», με την ίδια να τον συμβουλεύει να πάει στην αστυνομία.

Αυτό που σοκάρει όμως είναι το γεγονός πως ο 32χρονος, το βράδυ της δολοφονίας της 27χρονης, έψαχνε βίντεο στο YouTube για το πώς θα μπορούσε να εξαφανίσει ένα πτώμα.

Μάλιστα, από την έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι το βίντεο που παρακολούθησε, έδειχνε βήμα βήμα όσα ο ίδιος έκανε μετά τη δολοφονία, στην προσπάθεια του να κρύψει το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Έβλεπε βίντεο με βιασμούς
Επιπλέον στοιχείο που βρήκαν οι αστυνομικοί, είναι ότι ο κρατούμενος πλέον κατηγορούμενος δολοφόνος, τη μέρα πριν το έγκλημα, έβλεπε στο διαδίκτυο βίντεο με βιασμούς γυναικών.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, φαίνεται ότι αναζητούσε βίντεο με βιασμούς γυναικών στη ζούγκλα.

Είχε δεύτερο κινητό
Όπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών, ο 32χρονος, αμέσως μετά από τη στυγερή δολοφονία, απενεργοποίησε το κινητό που παρέδωσε κατά τη σύλληψή του για να σβήσει τα ίχνη του, ενεργοποίησε όμως μία δεύτερη συσκευή από την οποία προσπαθούσε να αντλήσει πληροφορίες για να αποκρύψει το άγριο έγκλημα.

Το δεύτερο κινητό που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, ωστόσο με την εύρεσή του αναμένεται να προκύψουν και άλλα δεδομένα για να συμπληρωθεί το παζλ και να απαντηθούν ερωτήματα που μέχρι τώρα παραμένουν αναπάντητα.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που η Αναστάζια ανεβαίνει στο μηχανάκι 
 
Νέο βίντεο, από τη στιγμή που η Αναστάζια ανεβαίνει στο μηχανάκι του Μπαγκλαντεσιανού και φεύγει μαζί του, ενώ λίγες ώρες αργότερα δολοφονείται, ήρθε στο προσκήνιο.

Μια από τις τελευταίες φορές που καταγράφηκε ζωντανή η Πολωνή εργαζόμενη στην Κω, είναι αυτή που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο. Η Αναστάζια εξέρχεται του σούπερ μάρκετ και μπροστά της περπατάει ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός.

Η 27χρονη έχοντας ψωνίσει κάτι από το σούπερ μάρκετ, βγαίνει έξω και κάθεται σε πεζούλι. Ακολούθως πηγαίνει και μιλάει σε μια παρέα Πακιστανών. Εκεί ήταν και ο 32χρονος. Λίγο αργότερα, η Αναστάζια ξαναμπαίνει στο μάρκετ και βγαίνοντας ακολουθεί τον Μπαγκλαντεσιανό, καβαλάει το μηχανάκι και φεύγει με τον κατηγορούμενο.

Η ώρα είναι 21:30 και σύμφωνα με την κατάθεση του Πακιστανού συγκάτοικου του κατηγορούμενου, εκείνη περίπου την ώρα γύρισε στο σπίτι και είδε την Αναστάζια να βρίσκεται εντός του δωματίου και να πίνει μπύρες με τον Μπαγκλαντεσιανό συγκάτοικό του.

Τι λέει ο ιατροδικαστής για την υπόθεση
Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, η ιατροδικαστική έκθεση φαίνεται να λειτούργησε συμπληρωματικά. Στο T-live μίλησε, αποκλειστικά, ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος, που συνέταξε την έκθεση, ξεκαθαρίζοντας πως η άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του 32χρονου για βιασμό δεν στηρίχτηκε σε κάποιο δικό του εύρημα.

“Κινηθήκαμε περισσότερο με ενδείξεις. Δεν βρέθηκε κανένα παλαμικό αποτύπωμα. Δεν ήταν κομμένα τα δάχτυλά της. Η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη. Με παρατηρήσεις και σχόλια, όμως, που υπάρχουν στην έκθεση μου, μπορεί να υποστηριχθεί η υπόθεση του στραγγαλισμού. Η άσκηση της ποινικής δίωξης για βιασμό δεν στηρίχθηκε  σε κάποιο δικό μου εύρημα. Σίγουρα όχι. Όλες οι κατηγορίες και όλη η υπόθεση είναι μία συνολική εικόνα που έχει σχηματιστεί από ενδείξεις, αποδείξεις και μικρά, μικρά στοιχεία από τον καθένα μας που συνελέγησαν και εκτίμησε η εισαγγελέας”. 

Με πληροφορίες από AlphaΤV και megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα