Κορινθία: Δυο πνιγμοί μέσα σε λίγες ώρες στην παραλία Λουτρακίου και Βραχατίου

Κορινθία:  Δυο πνιγμοί μέσα σε λίγες ώρες στην παραλία Λουτρακίου και Βραχατίου

Δυο άνθρωποι, ηλικίας 78 και 77 ετών ανασύρθηκαν μέσα σε λίγες ώρες χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα, όπου είχαν πάει για να κολυμπήσουν, στην παραλία Λουτρακίου και στην παραλία Βραχατίου.

Δυο πνιγμοί στην παραλία Λουτρακίου και Βραχατίου
Οπως αναφέρει το korinthostv, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε γύρω στις 11:00 π.μ. του Σαββάτου από τη θάλασσα στην παραλία Βραχατίου μία 77χρονη γυναίκα. Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Εχθές το απόγευμα στην παραλία Λουτρακίου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας άνδρας ηλικίας 78 ετών. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Διαβάστε ακόμα: Πανελλαδικές 2026 (ΕΠΑΛ): Με οδηγό το μπάσκετ και κείμενο του Ντέιβιντ Χολάντερ η πρεμιέρα στα Νέα Ελληνικά

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα