Kως: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 27χρονης

Kως: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 27χρονης

Ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα στην Κω οδηγήθηκε για δεύτερη φορά στις εισαγγελικές αρχές του νησιού, αυτή τη φορά όμως κατηγορούμενος πλέον όχι μόνο για αρπαγή, αλλά και για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό της 27χρονης Αναστάζια.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές παραδέχτηκε τελικά ότι συναντήθηκε με το θύμα το μοιραίο βράδυ, αρνείται όμως ότι ήταν αυτός που της αφαίρεσε τη ζωή.

«Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε ‘έλα να με πάρεις’. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της», δήλωσε ο 32χρονος κατηγορούμενος.

«Δεν ξέρω τι της κάνανε, πάντως η κόρη μου αμυνόταν, γιατί ήταν δαρμένη. Ίσως αν δεν έβαζε αντίσταση, θα ζούσε», είπε η μητέρα της 27χρονης.

Αμέσως μετά τις συμπληρωματικές διώξεις που ασκήθηκαν στον 32χρονο ανακοίνωσε την παραίτηση από την υπεράσπισή του ο δικηγόρος του.

«Συμπάσχω με την οικογένεια όπως και όλη η ελληνική κοινωνία, ειδικά σε έναν τόσο μικρό τόπο όπως είναι το νησί μας. Δεν αποδέχομαι τον αυτεπάγγελτο διορισμό μου όσον αφορά στο κομμάτι της νέας ασκηθείσας ποινικής δίωξης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και βιασμού», ανέφερε ο Ζαφείρης Δρόσος, πρώην δικηγόρος του 32χρονου κατηγορούμενου.

Τα στοιχεία που «έδεσαν» την υπόθεση

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης βοήθησε οπτικό υλικό που συνέλεξε η αστυνομία από την περιοχή.

Κάμερα ασφαλείας παρακείμενης κατοικίας από αυτό που έμενε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός καταγράφει όλες του τις τελευταίες κινήσεις.  10:55 φεύγουν μαζί από το σπίτι, 11:45 γυρίζει και φεύγει ξανά και 04:40 επιστρέφει στο σπίτι.

Όπως λέει ο συγκάτοικος του στον απεσταλμένο του MEGA, Κυριάκο Μαντούβαλο, αφού του ζήτησε να φύγουν με την κοπέλα από το σπίτι, αργότερα, προσπάθησε να τον βρει αλλά το κινητό του 32χρονου ήταν απενεργοποιημένο.

Από το στίγμα των δύο κινητών αποκαλύφθηκε η πορεία που ακολούθησε ο 32χρονος με την Αναστάζια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τις Αρχές, όταν έφυγαν από το σπίτι του πήγαν σε ένα εγκαταλελειμμένο και μισογκρεμισμένο σπίτι. Τότε αυτός αποπειράθηκε να την βιάσει. Η 27χρονη αντιστάθηκε και τότε αυτός της αφαίρεσε τη ζωή.

«Φαντάζομαι ότι την σκότωσαν επειδή ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της και αυτή δεν ήθελε, άρχισε να παλεύει επειδή ήταν πολύ γενναία και γυμνασμένη και δυνατή», είπε ο πατέρας της 27χρονης Αναστάζια.

Αμέσως μετά η σορός της άτυχης κοπέλας θάφτηκε κάτω από τα χόρτα, σε κοντινή απόσταση, από το εγκαταλειμμένο σπίτι.

Σύμφωνα με τον συγκάτοικό του, όταν ο 32χρονος γύρισε σπίτι, τα παπούτσια του ήταν λασπωμένα και δίπλα στο κρεβάτι υπήρχαν στάχυα.

Τα κινητά τηλέφωνα του θύτη και του θύματος ήταν αυτά που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Ξετυλίγεται το κουβάρι του εγκλήματος στην Κω που έχει συγκλονίζει.

Τα κομμάτια του παζλ που φαίνεται ότι έλειπαν, συμπληρώθηκαν μέσω της κάρτας SIM του κινητού της 27χρονης Αναστάζια.

Η εν λόγω κάρτα μέχρι σήμερα θεωρούνταν κατεστραμμένη, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, η κάρτα SIM βρίσκεται εδώ και μέρες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ήταν ένα στοιχείο  που ήθελε η αστυνομία να παραμείνει κρυφό, με σκοπό να «δέσουν» την υπόθεση με όλα τα στοιχεία.

Το κινητό του 32χρονου άντρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές και βασικού υπόπτου του έπεσε αμέσως μετά το φονικό, καθώς του έπεσε δίπλα από το σημείο της δολοφονίας.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα