Κως: Νέα κίνηση της οικογένειας της Αναστάζια για τον δολοφόνο της

Κως: Νέα κίνηση της οικογένειας της Αναστάζια για τον δολοφόνο της

Σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Κω, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται ως ο βασικός δράστης της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα του απαγγελθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος. Η πρώτη κατηγορία με την οποία συνελήφθη ήταν αυτή της αρπαγής.

Την ίδια στιγμή, όπως γράφει η «Ροδιακή» η επόμενη κίνηση της οικογένειας της 27χρονης είναι να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας, για άλλη μία φορά, σε βάρος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, αυτή τη φορά για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει σε βάρος του παιδιού τους.

Αυτό γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογενείας κ. Δημήτρης Δρόσος.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο κ. Δημήτρης Δρόσος του Νικολάου εξηγεί πως «η οικογένεια θα δηλώσει και για αυτή τη νέα δικογραφία, παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και περιμένουμε στη συνέχεια να δούμε τι στοιχεία υπάρχουν σε αυτή τη δικογραφία. Ευελπιστούμε ότι τα συλλεχθέντα στοιχεία και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα διαφωτίσουν και το τι ακριβώς έχει συμβεί» κατέληξε στις δηλώσεις του στο ροδιακό μέσο.

Πάντως, η δικογραφία με όλα τα στοιχεία της υπόθεσης καθώς και το προανακριτικό υλικό που έχει συλλέξει το αστυνομικό τμήμα της Κω παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Κω προκειμένου να προχωρήσει στην απόδοση της νέας κατηγορίας κατά του 32χρονου κύριου δράστη.

Συμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ροδιακής» πρόκειται για μία δεύτερη δικογραφία, για την οποία και ο Μπαγκλαντεσιανός θα προσαχθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα όπου και επίσημα θα μάθει για την νέα δίωξη που του έχει ασκηθεί και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί στην ανάκριση.

Εκεί ο 32χρονος αλλοδαπός θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που θα τεθούν, μέσα από τα οποία θα πρέπει να διευκρινιστούν όλα τα ζητήματα που προκύπτουν αναφορικά, με τον τρόπο, τον τόπο αλλά και τα αίτια της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια.

Αφού ολοκληρωθούν οι δύο δικογραφίες, θα συνενωθούν προκειμένου να εκδικαστούν ως ενιαία υπόθεση στο αρμόδιο δικαστήριο.

Αρνείται τα πάντα ο 32χρονος

Σημειώνεται πως ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που από την αρχή θεωρούνταν βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια, προχθές απολογήθηκε στον ανακριτή Κω για την αρπαγή της και αμέσως μετά κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος αλλοδαπός απολογούμενος για το αδίκημα της αρπαγής αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή, αλλά με τη θέλησή της.

Τα στοιχεία που δένουν την υπόθεση
Όσο και να αρνείται όμως τις κατηγορίες ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που δένουν την υπόθεση.

Το πρώτο στοιχείο εις βάρος του ήταν ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τις κινήσεις του το βράδυ της 12ης Ιουνίου, όταν και εξαφανίστηκε η 27χρονη.

Ο 32χρονος μαζί με την Αναστάζια φαίνονται να βγαίνουν από το σπίτι της στις 11 το βράδυ, να επιβιβάζονται σε μηχανάκι και στη συνέχεια να απομακρύνονται. Σαράντα λεπτά μετά ο άντρας επιστρέφει μόνος του και μένει μέσα στο σπίτι μόλις ένα λεπτό. Βγαίνει και επιστρέφει ξανά μετά τις 5 τα ξημερώματα.

Ο συγκάτοικός του ανέφερε στις αρχές ότι τα ρούχα του ήταν λερωμένα και είχε πάνω του χώματα και στάχυα. Οι αρχές εικάζουν ότι επέστρεψε στο σπίτι για να πάρει τις μαύρες σακούλες και να τυλίξει τη σορό της κοπέλας.

Το δεύτερο στοιχείο που πρόδωσε τις ύποπτες κινήσεις του ήταν το στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλού έλεγε ότι βρισκόταν στις αρχές και αλλού έδειχνε ότι είχε σήμα το κινητό ενώ στις απανωτές ερωτήσεις των αστυνομικών για το ακριβές σημείο που βρισκόταν έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων DNA
Το Star αποκάλυψε χθες πώς η σορός της Αναστάζια ήταν στη μέση ενός μικρού αναχώματος ανάμεσα σε ξερά στάχια και σε ύπτια θέση.

Από τα κάτω άκρα μέχρι και τους μηρούς ήταν σε μαύρη σακούλα όπως και από το κεφάλι μέχρι και την κοιλιά. Ηταν ντυμένη, ενώ στα πόδια είχε τα πέδιλά της και την τσάντα κρεμασμένη στην πλάτη της.

Πιο ξεκάθαρη εικόνα αναμένεται να έχουν στα χέρια τους οι Αρχές μόλις βγουν τα αποτέλεσμα του DNA.

.ieidiseis.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα