Κως: Το DNA θα αποκαλύψει τον δολοφόνο της Αναστάζια

Κως: Το DNA θα αποκαλύψει τον δολοφόνο της Αναστάζια

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 32χρονος για την κατηγορία της αρπαγής της Αναστάζια την ώρα που οι αστυνομικές Αρχές τον θεωρούν τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της.

Ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Ανατάζια στην Κω, πήρε τον δρόμο για τις φυλακές μετά από την απολογία στην ανακρίτρια, η οποία διέταξε την κράτηση του καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής και όλα αυτά την ώρα που οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για να δέσουν την υπόθεση.

Ο 32χρονος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Αναστάζια.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 32χρονος δεν γνώριζε της Αναστάζια αλλά ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν.

Τι υποστήριξε

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο 32χρονος υποστήριξε σήμερα ότι μετά τη συνάντηση που είχε με την Αναστάζια την προηγούμενη Δευτέρα, την πήρε και πήγαν στο σπίτι του καθώς η κοπέλα ήθελε να πάει στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με τον 32χρονο, έμειναν στο σπίτι του για λίγη ώρα και ήπιαν μπύρες. Στη συνέχεια, την άφησε με την μοτοσικλέτα του, 100 με 200 μέτρα, από το σημείο στο Μαρμάρι, όπου θα την περίμενε ο σύντροφός της, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να υποστηρίζει ο κατηγορούμενος.

Παραμένει η κατηγορία της αρπαγής

Η κατηγορία παραμένει αυτή της αρπαγής καθώς αναμένονται ακόμη τα αποτελέσματα του DNA από τα νύχια της 27χρονης ώστε να μπορέσει να ταυτοποιηθεί με το DNA του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Τα προσωπικά της αντικείμενα ακόμη δεν έχουν βρεθεί παρά μόνο η ασημί τσάντα που βρέθηκε μαζί με το άψυχο κορμί της.

Τα ρούχα της κοπέλας παραμένουν άφαντα.

Το κουβάρι της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια περιπλέκεται ώρα με την ώρα αντί να λύνεται.

Η χθεσινή αποκάλυψη του MEGA ότι το έγκλημα δεν έγινε στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές αλλά σε άλλο ακατοίκητο οίκημα, δημιουργεί νέα δεδομένα. Πλέον πολλές θα είναι οι απαντήσεις που θα δοθούν από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, την στιγμή που ο βασικός ύποπτος αρνείται πεισματικά ότι έκανε εκείνος το έγκλημα.

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν τον δολοφόνο

Οι έρευνες για την εξιχνίαση δολοφονίας της 27χρονης επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που θα αποκαλύψουν τον δράστη ή τους δράστες.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, το στυγερό έγκλημα δεν έγινε στο σπίτι του 32χρονου με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, καθώς εκεί δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης. Όπως φαίνεται, ο βασικός ύποπτος, με κάποια δικαιολογία, παρέσυρε έξω από το σπίτι την 27χρονη.

«Αποκλείεται να ισχύουν αυτά που είπε ο κατηγορούμενος. Η Αναστάζια δεν έφτασε ποτέ στο σημείο συνάντησης. Το αγόρι της κόρης μου αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση. Την πρώτη φορά το δήλωσε τηλεφωνικώς και του είπαν ότι πρέπει να πάει το πρωί να το δηλώσει στο αστυνομικό τμήμα της Κω», είπε ο πατέρας της 27χρονης μιλώντας στο MEGA.

Οι αστυνομικοί ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή τη διαδρομή θανάτου που έκανε ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι. Από το σπίτι του 32χρονου, στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, έως τον βάλτο που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια. Στη μονοκατοικία βρέθηκαν ρούχα, αποτσίγαρα και ένα παπούτσι. Όλα εστάλησαν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών ώστε να εντοπιστούν ίχνη από γενετικό υλικό. Οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει ακόμη τα ρούχα που φορούσε το κορίτσι το μοιραίο βράδυ.

«Είναι απίθανο να μεταφέρθηκε το πτώμα από το ένα σπίτι στο άλλο, από ένα άτομο μόνο, όπου και να έγινε η δολοφονία. Το πιο πιθανό είναι η δολοφονία να έγινε στο δεύτερο σπίτι. Αλλά και από εκεί η μεταφορά του πτώματος έστω και 100 μέτρα από ένα άτομο δεν είναι εύκολη υπόθεση», λένε οι ειδικοί.

Σε απόσταση 100 μέτρων από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 27χρονη  βρίσκεται ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο , αυτό να είναι  το σημείο όπου έγινε η δολοφονία.  Στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες  μετέφεραν το άψυχο σώμα της 27χρονης  στον υδροβιότοπο, εκεί που βρέθηκε νεκρό το κορίτσι .

Μαρτυρία «κλειδί» για το θρίλερ της δολοφονίας

Ο Γκούλαν με καταγωγή από το Πακιστάν, συγκάτοικος του 32χρονου, είδε, όπως λέει στο MEGA, για πρώτη φορά την Αναστάζια στο σπίτι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

«Πρώτη φορά έφερε γυναίκα. Πριν δύο μήνες ήταν εδώ με εμένα και δεν είχε φέρει. Πρώτη φορά εγώ το είδα. Ποτέ δεν την έχω δει εγώ. Ποτέ. Η κοπέλα έπινε πολύ και εκείνος έπινε πολύ».

Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν πριν τη δολοφονία η άτυχη Αναστάζια έπεσε θύμα βιασμού. Ο 32χρονος επιμένει πως δεν είναι ο δολοφόνος. Η μητέρα και ο σύντροφός της πήραν το πράσινο φως από τις Αρχές να φύγουν από τη χώρα για την Πολωνία, εκεί όπου θα γίνει η κηδεία της 27χρονης.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα