Κως: Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα δείξουν την εμπλοκή του 32χρονου βασικού υπόπτου

Κως: Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα δείξουν την εμπλοκή του 32χρονου βασικού υπόπτου

Πεισματικά συνεχίζει να αρνείται κάθε εμπλοκή του με τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, ο 32χρονος από το Μπανγκλαντές ο οποίος πέρασε το κατώφλι του ανακριτή κατηγορούμενος μέχρι στιγμής για αρπαγή, ενώ συγκλονίζει η αποκάλυψη του MEGA ότι η δολοφονία ενδεχομένως να μην έγινε στο σπίτι του 32χρονου, αλλά σε άλλο ακατοίκητο οίκημα που βρίσκεται 100 μέτρα από το σημείο όπου οι διασώστες εντόπισαν τη σορό της ΑναστΆζια.

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να διαπιστωθεί από τα αποτελέσματα των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ ποιά είναι η εμπλοκή του 32χρονου από το Μπαγκλαντές με το έγκλημα που έχει σοκάρει την Ελλάδα και την Πολωνία.

Ένα ακόμη ερώτημα για το οποίο η Αστυνομία ζητά απάντηση είναι ο τόπος του εγκλήματος, εκεί όπου έχασε μαρτυρικά την ζωή της η 27χρονη.

Τα σενάρια είναι δυο:

Είτε δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές και στη συνέχεια μεταφέρθηκε μέσα σε σακούλες σκουπιδιών στην περιοχή Τιγκάκι.

Ή ακόμη ένα σενάριο που εξετάζεται σοβαρά είναι ο νούμερο ένα ύποπτος να παρέσυρε την 27χρονη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι της περιοχής, όπου την σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια.

Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες της Αναστάζια, λίγες μόλις ώρες πριν από την εξαφάνιση της.

Είναι Δευτέρα 12 Ιουνίου, λίγο πριν τις 21.00 το βραδύ και η 27χρονη από την Πολωνία καταγράφεται από κάμερα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι της Κω.

Φορά μια ροζ μπλούζα και ένα τζιν σορτσάκι. Κρατά μια πλαστική σακούλα και το κινητό της τηλέφωνο στο αριστερό της χέρι και στην πλάτη της έχει περασμένη μια τσάντα. Αμέσως μετά, συναντά τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της, τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται μαζί, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, εκεί που χάνονται οριστικά τα ίχνη της.

Από την ανάλυση του βίντεο οι Αρχές θεωρούν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η 27χρονη τον συναντούσε. Αφού συνομιλούν για λίγη ώρα, η νεαρή γυναίκα επιβιβάζεται στο μηχανάκι του συλληφθέντα και κατευθύνονται προς το σπίτι του.

Είναι η τελευταία φορά που κάποιος θα δει ζωντανή τη νεαρή, η οποία το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Τιγκάκι.

«Φαντάζομαι ότι την σκότωσαν επειδή ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της και αυτή δεν ήθελε, άρχισε να παλεύει επειδή ήταν πολύ γενναία και γυμνασμένη και δυνατή. Είμαι σίγουρος ότι δεν ήξερε τον Πακιστανό. Η κόρη μου και ο σύντροφός της ήταν πάνω από έναν μήνα στην Κω. Μετά το κάψιμο που είχε στο χέρι ήταν στεναχωρημένη, φοβόταν ότι θα της μείνει σημάδι», ανέφερε ο πατέρας της 27χρονης.

Ο αδελφός της 27χρονης ξεσπά μιλώντας και αυτός στο MEGA. Ζητά την παραδειγματική τιμωρία του ανθρώπου που σκότωσε την Αναστάζια.

«Η πιο μεγάλη μου επιθυμία θα ήταν να ήμουν στο ίδιο κελί και ο δολοφόνος να βρεθεί σε τέτοια κατάσταση όπως βρέθηκε η αδελφή μου», δήλωσε ο αδερφός της άτυχης Αναστάζια.

Σημείο κλειδί είναι η είσοδός της στο σπίτι του 32χρονου το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς όμως ποτέ να καταγράφεται η έξοδός της.

«Θέλω να τιμωρηθούν όλοι όσο πιο αυστηρά γίνεται. Ελπίζω ότι ο θάνατος της αδερφής μου δε θα πάει άδικα», συμπλήρωσε ο αδερφός της 27χρονης.

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν και ο συγκάτοικος του συλληφθέντα, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν κατάλαβε πώς μπήκαν στο σπίτι οι δυο τους, χωρίς όμως να πείθει κανέναν με τους ισχυρισμούς του.

«Εγώ νομίζω ότι επειδή έκαψε το χέρι της ήταν στεναχωρημένη γι’ αυτόν τον λόγο και ίσως ήθελε να ανάψει τσιγάρο. Ίσως της υποσχέθηκαν ότι θα την προμηθεύσουν με αυτό και μερικές ώρες ήταν μαζί τους. Να τους βρουν και σίγουρα δεν ήταν ένας, ήταν παραπάνω και από την πλευρά της Πολωνίας θα γίνει έρευνα από την εισαγγελία και να τους τιμωρήσουν», τόνισε ο πατέρας της Αναστάζια.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες καθώς θεωρείται πιθανό να υπάρξουν συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα