Mυστηριώδης άνδρας δίνει λεπτομέρειες για τις τελευταίες ώρες της Αναστάζια

Mυστηριώδης άνδρας δίνει λεπτομέρειες για τις τελευταίες ώρες της Αναστάζια

Οι εργαστηριακές αναλύσεις για την ανεύρεση υλικού  ξεκλειδώνουν  το μυστήριο με το ποιος ή ποιοι δολοφόνησαν το άτυχο κορίτσι.

Πριν από λίγη ώρα οι αρχές πήραν νέα κατάθεση από έναν άντρα ο οποίος δίνει διευκρινίσεις για τις τελευταίες ώρες της Αναστάζια.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει βοηθήσει ούτε στον ακριβή χρόνο θανάτου ούτε όμως και στην ακριβή αιτία και οι ιστολογικές εξετάσεις αλλά και οι τοξικολογικές θα δώσουν σαφή εικόνα. Υπάρχουν ενδείξεις για στραγγαλισμό και βιασμό αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις καθώς η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη.

 Αυτό όμως που «καίει» τις αρχές είναι να βρεθεί αν υπάρχει dna και άλλου προσώπου.Για να διαπιστωθεί αυτό έχουν πάρει δείγματα από το θύμα και κυρίως από τα νύχια αλλά και από άλλα σημεία του σώματός της ,από τα ελάχιστα ρούχα που βρέθηκαν πάνω της, από συγκεκριμένους χώρους, από τη σακούλα αλλά και το σεντόνι με τα οποία βρέθηκε τυλιγμένη.

Ο πατέρας της άτυχης Αναστάζια αποκάλυψε στα πολωνικά μέσα ότι η μητέρα της έδωσε δείγμα dna  προκειμένου να γίνει η σύγκριση ενώ δήλωσε ότι η αναγνώριση έγινε από το διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορούσε η κόρη της.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τα ταξίδια που έκανε η Αναστάζια σε Καραιβική αλλά και Βενετία μαζί με τον σύντροφό της.

Ο πατέρας της κοπέλας μιλώντας σε πολωνική ιστοσελίδα αναφέρει ότι :«Στην Αναστάζια άρεσε να ταξιδεύει .Τα ταξίδια ήταν ο κόσμος της .Ήταν χαρούμενη που μπορούσε να δει κάτι κάτι ,που μπορούσε να αντέξει οικονομικά ένα ξενοδοχείο .Στη δουλειά τη ζήλεψαν  ακόμη και που ταξιδεύει τόσο πολύ».
Σύμφωνα με τον πατέρα του θύματος η κόρη του μαζί με τον σύντροφό της έζησαν για αρκετό διάστημα στην Ολλανδία.

«Δεν ήθελαν να  εργαστούν στην Πολωνία γιατί πίστευαν ότι θα κέρδιζαν περισσότερα χρήματα στο εξωτερικό πιο γρήγορα.Πραγματικά έζησαν μία πολύ σεμνή ζωή .Ακόμη και ο αρραβώνας δεν ήταν μεγαλειώδης. Ο φίλος της την αγαπούσε πολύ δεν σκόπευαν ποτέ να χωρίσουν .Την άκουγε όσο κανένας άλλος».

Οι γονείς της όπως αποκαλύπτει  την είδαν τελευταία φορά στις 4 Μαΐου και ο θείος της ήταν εκείνος που την πήγε στο αεροδρόμιο για να φθάσει στην Ελλάδα. «Νιώθω απαίσια που δεν θα την ξαναδούμε» αποκαλύπτει ο  πατέρας της .

.zougla.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα