Κως: Τα θολά σημεία στη δολοφονία της Αναστάζια - Ραγδαίες εξελίξεις με τη μητέρα και τον σύντροφό της

Κως: Τα θολά σημεία στη δολοφονία της Αναστάζια - Ραγδαίες εξελίξεις με τη μητέρα και τον σύντροφό της

Απαντήσεις στα κενά και στα «σκοτεινά» σημεία της υπόθεσης δολοφονίας της 27χρονης Πολωνής αναζητούν οι Αρχές, από την ημέρα που εντοπίστηκε η σορός της Αναστάζια σε βαλτώδη περιοχή της Κω, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που έχει συλληφθεί. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο 32χρονος συλληφθείς είναι αυτή της αρπαγής, καθώς αρνείται κατηγορηματικά ότι εμπλέκεται στον θάνατό της.

Αν και προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί ο τρόπος που βρήκε φρικτό θάνατο η Αναστάζια, ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Αστυνομία έδωσε την άδεια τόσο στη μητέρα της 27χρονης όσο και στον σύντροφό της να αναχωρήσουν από το νησί ζητώντας τους όμως να παραμείνουν στη διάθεσή τους όταν τους ζητηθεί.
Τα θολά σημεία της δολοφονίας της 27χρονης

Καθοριστικής σημασίας είναι τα επόμενα 24ωρα για την εξέλιξη της έρευνας για τη δολοφονία της 27χρονης. Από την πρώτη στιγμή έχει δοθεί εντολή για να δοθεί προτεραιότητα στην εξέταση των πειστηρίων που έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, ούτως ώστε να αποκαλυφθεί ποιος ή ποιοι είναι οι δράστες.

Αποτυπώματα, dna, όπως και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα , χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Χθες Κυριακή, ολοκληρώθηκε η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της 27χρονης , η οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν έδωσε ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει συμβεί, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν το άψυχο σώμα της.

Ο Ιατροδικαστής φέρεται να εντόπισε ενδείξεις στραγγαλισμού και αυτό γιατί είναι αρκετά αλλοιωμένη η σορός, ενώ δεν εντοπίζεται μέχρι στιγμής κάποια άλλη αιτία θανάτου.

Αστυνομικές πηγές συμπληρώνουν ότι από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι δε φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε πριν το θάνατο της, διότι δεν έχουν εντοπιστεί κατάγματα ή αλλά ευρήματα που να παραπέμπουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Θολό παραμένει εάν έπεσε θύμα βιασμού ή όχι, καθώς λόγω της κατάστασης της σορού στάθηκε αδύνατο να δοθούν απαντήσεις από τον ιατροδικαστή.

Πιο αναλυτικά, το άψυχο σώμα της κοπέλας εγκαταλείφθηκε στον βάλτο, εκεί που όπως εκτιμάται βρισκόταν για μέρες, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η λήψη δειγμάτων.

Εντούτοις πολύ σημαντικά χαρακτηρίζονται τα δείγματα από τα νύχια της Αναστάζια, που θα αποκαλύψουν έναν υπάρχει γενετικό υλικό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, του Πακιστανού συγκατοίκου του ή άλλου προσώπου.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος Πολωνός σύντροφος της κλήθηκε σε συμπληρωματικές καταθέσεις έτσι ώστε να δώσει διευκρινίσεις τόσο για τη σχέση του με την άτυχη κοπέλα, όσο και για τις επαφές που ενδεχομένως να είχε με τον 32χρονο πριν την δολοφονία της.

Στο «μικροσκόπιο» βρέθηκαν και τα μηνύματα που αντάλλαξαν με την Αναστάζια το μοιραίο βράδυ. 

.ieidiseis.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα