Δολοφονία στην Κω: Στο μικροσκόπιο η σχέση του βασικού υπόπτου, της 27χρονης και του συντρόφου της

Δολοφονία στην Κω: Στο μικροσκόπιο η σχέση του βασικού υπόπτου, της 27χρονης και του συντρόφου της

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξιχνίασης της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία που μετά από 6 ημέρες αναζητήσεων εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές στην Κω το απόγευμα της Κυριακής.
Συγκλονίζει ο τραγικός θάνατος της 27χρονης Αναστάζια η σορός της οποίας βρέθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην περιοχή Αλυκές της Κω με τα στοιχεία να δείχνουν ότι βρήκε τον θάνατο από στραγγαλισμό.

Βασικός ύποπτος χωρίς όμως να έχει πει το παραμικρό, είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Ο 32χρονος αλλοδαπός κρατείται με τις κατηγορίες της αρπαγής της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση, αφού ο ίδιος ομολόγησε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ήταν μεθυσμένη.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των Αρχών τις τελευταίες ώρες μπήκαν και τα κινητά τηλέφωνα της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου.

Κάποια μηνύματα που εντοπίστηκαν προκάλεσαν απορίες για τις σχέσεις του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα και για το κατά πόσο ο 32χρονος ήταν γνωστός τους και είχαν επαφές μαζί του και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία η κοπέλα φαίνεται να έχει εκφράσει στον σύντροφό της τις φόβους της, δηλαδή ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν νιώθει άνετα στο σπίτι του 32χρονου όπου βρισκόταν και του είχε δώσει και το στίγμα σε ποιο σημείο ακριβώς βρισκόταν.

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο βασικός ύποπτος είναι ότι παραδέχεται ότι υπήρχε συνεύρεση με την θέληση της 27χρονης κι αναφέρει επίσης ο 32χρονος ότι η κοπέλα είχε πάει στο σπίτι του με σκοπό να αγοράσει χασίς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα