Κως: Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τις ύποπτες κινήσεις του 32χρονου μετά την εξαφάνιση της 27χρονης

Κως: Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τις ύποπτες κινήσεις του 32χρονου μετά την εξαφάνιση της 27χρονης

Στο νησί της Κω συνεχίζουν να είναι στραμμένα τα βλέμματα ολόκληρης της χώρας καθώς όλα δείχνουν πως ο θάνατος της 27χρονης Αναστάζια είναι εγκληματική ενέργεια.

 Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα κάτω από ένα δέντρο σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές, κοντά στο Τυμπάκι, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται από την αστυνομία.

Ο ίδιος αύριο Δευτέρα θα οδηγηθεί στην Ανακρίτρια που έχει συγκεντρώσει τον φάκελο με όλα τα στοιχεία της υπόθεσης τα οποία σε συνδυασμό με την κατάσταση της σορού οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως, δείχνει τις κινήσεις που έκανε ο 32χρονος δύο μέρες μετά την εξαφάνιση της Αναστάζια.

Πιο αναλυτικά, το βίντεο είναι από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί όπου Ο 32χρονος φθάνει με το ποδήλατό του έξω από ένα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι.

Μπαίνει μέσα και ζητά να κάνει ανάληψη ενός ποσού μέσω πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων. Αφού παίρνει τα χρήματα που του έχουν στείλει ρωτά την υπάλληλο εάν μπορούν να του εκδώσουν αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό, παίρνοντας την απάντηση από την υπάλληλο ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Ο ίδιος πάντως κατάφερε να βγάλει εισιτήριο αλλά δεν πρόλαβε να φύγει από την Ελλάδα και την Κω.

 Στην συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς και κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα