Τραγικός επίλογος στο θρίλερ στην Κω: Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη που αγνοούταν

Τραγικός επίλογος στο θρίλερ στην Κω: Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη που αγνοούταν

Ανάστατη η Κως από την τραγική είδηση. Τραγικό τέλος στις έρευνες για την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια που αγνοούταν από την περασμένη Δευτέρα στην Κω.

Η 27χρονη Πολωνή εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα στην περιοχή Αλυκές.

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές κοντά στο Τιμπάκι από εθελόντριες, το απόγευμα της Κυριακής (18/6). 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κοπέλα εντοπίστηκε χωρίς ρούχα και ήταν τυλιγμένη με σεντόνι. Όλα τείνουν προς δολοφονική ενέργεια.

Η μισή βρισκόταν μέσα σε μία σακούλα και η άλλη μισή απ’ έξω. Η σορός δεν έχει σημάδια τεμαχισμού.

Η σορός της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, κρυμμένη σε απόμερη περιοχή στις Αλυκές και σκεπασμένη με ξερόχορτα και κλαδιά. Εντοπίστηκε ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για την αρπαγή και την εξαφάνισή της.  

Στην Κω έχουν φθάσει και άνδρες από τα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., και θα παραλάβουν το σεντόνι, καθώς πιστεύουν ότι είναι το πειστήριο που θα «μιλήσει» και θα δώσει τα περισσότερα στοιχεία.

Πλέον η υπόθεση παίρνει διαφορετική τροπή καθώς ο ήδη κρατούμενος από το Μπαγκλαντές, που αναμένεται να ανακριθεί αύριο, Δευτέρα, πιθανότατα θα κατηγορηθεί και για ανθρωποκτονία. 

Περισσότερα στοιχεία για τα αίτια θανάτου της θα προκύψουν μετά την ιατροδικαστική εξέταση.  

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο βρέθηκε το κινητό της 27χρονης σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 32χρονου από το Μπανγκλαντές. Ταυτόχρονα, στο σπίτι που διέμενε ο 32χρονος με τον συγκάτοικο του, εντοπίστηκε γενετικό υλικό της 27χρονης κοπέλας.

Το χρονικό της υπόθεσης
Την Τρίτη 13 Ιουνίου έγινε δήλωση εξαφάνισης στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας από τον ομοεθνή σύντροφο της κοπέλας, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς πως εκείνη τον κάλεσε στο τηλέφωνο το προηγούμενο βράδυ και του είπε πως αφού θα σχολούσε από την εργασία της θα έβγαινε έξω για ποτό με μία παρέα και θα την επέστρεφαν εκείνοι στο σπίτι κάτι που δεν συνέβη.

Μάλιστα όπως είπε στους αστυνομικούς ο ίδιος, η κοπέλα τον κάλεσε πιο αργά το βράδυ μεθυσμένη και του ζήτησε να πάει να την πάρει εκείνος από ένα σημείο, στο οποίο όμως δεν την βρήκε και το τηλέφωνό της έκτοτε ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα το πρωί να πάει να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία φοβούμενος τα χειρότερα.

Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο συλληφθείς κατά την εξέτασή του, η κοπέλα που είχε ρεπό την Δευτέρα, μετά την νυχτερινή έξοδο και σε κατάσταση μέθης μπήκε στο κατάστημα που διατηρεί ο ίδιος στην περιοχή και του ζήτησε ναρκωτικά.

Όπως ισχυρίζεται δεν της έδωσε, ωστόσο έφυγαν μαζί από το κατάστημα και πήγαν στο σπίτι του 32χρονου όπου κατά δήλωσή του υπήρξε συναινετική σεξουαλική πράξη και στην συνέχεια την άφησε στην περιοχή Τιγκάκι και εκείνη έφυγε.

Σημειώνεται ότι σε κατ' οίκον έρευνα στο σπίτι του 32χρονου, βρέθηκε εισιτήριο που έβγαλε την επόμενη μέρα για να φύγει από το νησί, κάτι που κάνει τις αρχές να πιστεύουν ότι έχουν συμβεί χειρότερα πράγματα σχετικά με την κατάσταση της 27χρονης.

Το κινητό της βρέθηκε τυχαία από έναν διερχόμενο, πεταμένο σε ένα σημείο στο δρόμο, στο Μαρμάρι, κοντά στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί για την αρπαγή της.

Ο συλληφθείς έφερε ίχνη πάλης στο σώμα του ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα