Κως: Αγωνία για την τύχη της 27χρονης – Κανένα ίχνος της στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο

Κως: Αγωνία για την τύχη της 27χρονης – Κανένα ίχνος της στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο

Άκαρπες είναι οι έως τώρα έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί στην Κω από το βράδυ της Δευτέρας.

Σήμερα, οι έρευνες των αρχών επικεντρώθηκαν σε ένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, που έχει συλληφθεί για την αρπαγή της νεαρής γυναίκας.

Οι έρευνες στο στρατόπεδο ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (18//6). Ελέγχθηκαν όλοι οι χώροι του κτιρίου αλλά και πηγάδια που βρίσκονται στον χώρο, χωρίς να εντοπιστεί κάποιο ίχνος της. Υπενθυμίζεται ότι στο νησί βρίσκεται η μητέρα της μαζί με έναν ιδιωτικό ντεντέκτιβ, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες για την νεαρή γυναίκα.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής της, κάτοικοι της περιοχής είδαν τον κατηγορούμενο να περιφέρεται στο σημείο μεταξύ των περιοχών Μαρμάρι και Τιγκάκι.

 Οι έρευνες γίνονται με την βοήθεια ενός drone της Πολιτικής Προστασίας, που «σαρώνει» την περιοχή, ενώ σημαντική είναι και η συμβολή των δύο εκπαιδευμένων σκυλιών της ελληνικής ομάδας διάσωσης, που μετέβησαν στην Κω από τα Τρίκαλα και την Σάμο.

Δυστυχώς, παρά τις έρευνες που πραγματοποιούνται για 5η ημέρα, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος της Αναστάζια, η οποία εργαζόταν και διέμενε σε ξενοδοχείο του νησιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα