Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Στο «κάδρο» και δεύτερο άτομο - Κανένα ίχνος της στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Στο «κάδρο» και δεύτερο άτομο - Κανένα ίχνος της στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο

Κορυφώνεται η αγωνία στην Κω, για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια. Από το πρωί, ομάδα ντετέκτιβ, ο σύντροφός της και η μητέρας της την αναζητούν. Βρέθηκε DNA στο σπίτι του υπόπτου Μπαγκλαντεσιανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, και δεύτερο άτομο μπαίνει στο «κάδρο» εκτός από τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος και έχει συλληφθεί. Πρόκειται για τον πακιστανικής καταγωγής συγκάτοικό του, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, έλεγε ψέματα στους αστυνομικούς ότι η 27χρονη δεν πήγε ποτέ στο σπίτι τους μαζί με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Όμως, και DNA βρέθηκε στο σπίτι τους και βίντεο έχει η Αστυνομία που δείχνει την Αναστάζια να μπαίνει στην οικία τους. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο συγκάτοικος να έχει βοηθήσει προκειμένου να εξαφανιστούν τα ίχνη της Πολωνής που είχε έρθει για εργασία στην χώρα μας.

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Βίντεο από την τελευταία φορά που την είδε κανείς - Όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια

 Κανένα ίχνος της στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο

Άκαρπες είναι οι έως τώρα έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί στην Κω από το βράδυ της Δευτέρας.

Σήμερα, οι έρευνες των αρχών επικεντρώθηκαν σε ένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, που έχει συλληφθεί για την αρπαγή της νεαρής γυναίκας.

Οι έρευνες στο στρατόπεδο ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (18//6). Ελέγχθηκαν όλοι οι χώροι του κτιρίου αλλά και πηγάδια που βρίσκονται στον χώρο, χωρίς να εντοπιστεί κάποιο ίχνος της. Υπενθυμίζεται ότι στο νησί βρίσκεται η μητέρα της μαζί με έναν ιδιωτικό ντεντέκτιβ, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες για την νεαρή γυναίκα.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής της, κάτοικοι της περιοχής είδαν τον κατηγορούμενο να περιφέρεται στο σημείο μεταξύ των περιοχών Μαρμάρι και Τιγκάκι.

 Οι έρευνες γίνονται με την βοήθεια ενός drone της Πολιτικής Προστασίας, που «σαρώνει» την περιοχή, ενώ σημαντική είναι και η συμβολή των δύο εκπαιδευμένων σκυλιών της ελληνικής ομάδας διάσωσης, που μετέβησαν στην Κω από τα Τρίκαλα και την Σάμο.

Δυστυχώς, παρά τις έρευνες που πραγματοποιούνται για 5η ημέρα, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος της Αναστάζια, η οποία εργαζόταν και διέμενε σε ξενοδοχείο του νησιού.

«Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης πραγματοποίησε έρευνες σε αρκετές περιοχές με τα 2 πιστοποιημένα σκυλιά έρευνας αλλά και με πεζοπόρα τμήματα.

Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί προς το παρόν κάποιο στοιχείο της αγνοούμενης κοπέλας με αποτέλεσμα οι έρευνες να συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω σε ανάρτησή της στο Facebook.

Χθες, βρέθηκε το κινητό της 27χρονης σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 32χρονου από το Μπανγκλαντές. Το κινητό, αποτελεί στοιχείο «κλειδί» προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να δοθούν απαντήσεις. Ταυτόχρονα, στο σπίτι που διέμενε ο Μπαγκλαντεσιανός με τον συγκάτοικο του, εντοπίστηκε γενετικό υλικό της 27χρονης Αναστάζια το οποίο και έχει σταλεί στο εγκληματολογικό της ΓΑΔΑ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα