Κως: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης αγνοούμενης - Εντοπίστηκε από περαστικό

Κως: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης αγνοούμενης - Εντοπίστηκε από περαστικό

Το κινητό της τηλέφωνο εντοπίστηκε και αναμένεται να δώσει κρίσιμα στοιχεία…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω, καθώς εντοπίστηκε το κινητό της από έναν περαστικό στο δρόμο για Μαρμάρι κοντά στο σημείο όπου εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά,

Υπενθυμίζεται ότι νέος κύκλος ερευνών ξεκίνησε σήμερα Σάββατο για την εξαφάνιση της 27χρονης, με τις ελληνικές Αρχές να επεκτείνουν το πεδίο που θα ψάξουν τόσο στα χωριά Μαρμάρι και Τιγκάκι όσο και γύρω από τα σπίτια της κοπέλας και του άνδρα από το Μπαγκλαντές.

Στις νέες έρευνες συμμετέχουν 15 πυροσβέστες, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, εθελοντές, δύο σκύλοι ανιχνευτές και drones, καθώς εξετάζεται κάθε ενδεχόμενο για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω. Ενδέχεται να μεταβεί και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.

«Η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε το κρασάκι της. Από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω. Στο δρόμο καθόταν στην περίφραξη επάνω», περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με την μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

«Πρώτη φορά είχε έρθει στο μαγαζί. Ήρθε ψώνισε από εδώ σηκώθηκε και έφυγε. Στο μαγαζί ήρθε μόνη της τώρα μετά τι έκανε, πως έφυγε, δεν ξέρω. Πάντως με κάποιον έφυγε», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ.

Η σύλληψη του 32χρονου

Αμέσως μετά την δήλωση της εξαφάνισης της, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στα ίχνη των ανδρών με τους οποίους συναντήθηκε στο μίνι μάρκετ. Ένας 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στις Αρχές, ο άντρας από το Μπαγκλαντές είχε ερωτική επαφή με τη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια την άφησε στο σημείο όπου αυτή είχε δώσει ραντεβού με το σύντροφό της.

Αξιοσημείωτο είναι ότι βρέθηκαν ίχνη πάλης στο σώμα ενός αλλοδαπού που φέρεται να συναντήθηκε με την 27χρονη μαζί με τον 32χρονο και άλλους αλλοδαπούς.

Όμως από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή κάτι τέτοιο δεν διαπιστώθηκε. Το δεύτερο επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον του ήταν ότι στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό το οποίο αγοράστηκε μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Έτσι, η αστυνομία τον συνέλαβε για αρπαγή. Κάτι για το οποίο είναι σίγουρη και η μητέρα της Αναστάζιας.

Η μητέρα 27χρονης αγνοούμενης δήλωσε: «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη».

«Την είδα πριν χαθεί…»

Μία σημαντική μαρτυρία έφθασε στο Τούνελ αναφορικά με την αγνοούμενη.

«Η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε. Από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω. Το μαγαζί που δουλεύουμε είναι από το ξενοδοχείο της κοπέλας γύρω στα 500 μέτρα.

Ήρθε μόνη της εδώ, πήρε το κρασάκι και κάτι άλλα πράγματα και κάθισε έξω. Έκατσε περίπου ένα 20λεπτο».

Σχετικά με τον άντρα που έχει συλληφθεί με καταγωγή από το Μπαγκλαντές περιέγραψε η μάρτυρας: «Αυτός είναι πολλά χρόνια εδώ πέρα. Πιο πολύ σε κτήματα δούλευε. Από την κάμερα του μαγαζιού είδαμε ότι ο συγκεκριμένος την πήρε έξω από το μαγαζί».

Και συμπλήρωσε: «Όταν έφυγαν ήταν μόνο αυτός με την κοπέλα».

Ειδικά με την κοπέλα που αγνοείται σημείωσε η μάρτυρας στο Τούνελ ότι δεν ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα που είχε φθάσει η 27χρονη στο νησί της Κω και δούλευε πρώτη φορά στο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα