Κως: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης - Η μαρτυρία κλειδί

Κως: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης - Η μαρτυρία κλειδί

Ένα θρίλερ με την εξαφάνιση μιας 27χρονης στην Κω βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες τρεις ημέρες. Η νεαρή από την Πολωνία είχε έρθει στην Ελλάδα για να εργαστεί και από τα ξημερώματα της Τρίτης αγνοείται. Ήδη από την αστυνομία έχει συλληφθεί ένας 32χρονος από το Πακιστάν ο οποίος φέρεται να ήταν το τελευταίο άτομο που συναντήθηκε με την 27χρονη.

Μια 27χρονη κοπέλα εξαφανισμένη, 5 προσαγωγές και μία σύλληψη υπόπτου. Ένα θρίλερ στην Κω που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές στο νησί να έχουν κινήσει γη και ουρανό για να εντοπίσουν την πανέμορφη Αναστάζια από την Πολωνία.

Συναγερμός στην Κω για την Αναστάζια

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.

«Η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε το κρασάκι της, από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω. Στο δρόμο καθόταν στην περίφραξη επάνω», είπε ένα ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με την μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

«Πρώτη φορά είχε έρθει στο μαγαζί. Ήρθε ψώνισε από εδώ σηκώθηκε και έφυγε. Στο μαγαζί ήρθε μόνη της τώρα μετά τι έκανε, πως έφυγε, δεν ξέρω. Πάντως με κάποιον έφυγε».

Συνέλαβαν 32χρονο για αρπαγή

Αμέσως μετά την δήλωση της εξαφάνισης της, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στα ίχνη των ανδρών με τους οποίους συναντήθηκε στο μίνι μάρκετ. Ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στις Αρχές, ο άντρας από το Μπαγκλαντές είχε ερωτική επαφή με τη γυναίκα ενώ στη συνέχεια την άφησε στο σημείο όπου αυτή είχε δώσει ραντεβού με το σύντροφό της.

«Χτενίζουν» την περιοχή με drones

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει βέβαια το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και γι’ αυτό τον λόγο αστυνομικοί και πυροσβέστες χτενίζουν την περιοχή ακόμη και με drones μήπως εντοπίσουν κάποιο ίχνος της εξαφανισμένης κοπέλας.

Η Αναστασία είναι μόλις 27 ετών, έχει ύψος 1,70 ενώ στο χέρι της φέρει ένα χαρακτηριστικό σημάδι από ένα έγκαυμα.

«Σπιθαμή προς σπιθαμή έχουμε ερευνήσει όλη την περιοχή», είπε ο Σταμάτης Καμπουράκης, αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας.

«Έχουμε ψάξει ότι κτίρια υπάρχουν περιμετρικά, σε παλιά πηγάδια, σε καλαμιώνες και κτίρια εγκαταλελειμμένα. Δεν έχουμε βρει κανένα ίχνος», ανέφερε ο Θωμάς Καραθωμάς, μέλος Πολιτικής Προστασίας.

Στην αστυνομία κατέθεσε και ο σύντροφος της Αναστάζιας, ο οποίος την ημέρα και κυρίως την ώρα της εξαφάνισης της, φαίνεται πως εργαζόταν στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, παρουσίασε μήνυμα που του έστειλε η 27χρονη την ημέρα της εξαφάνισης της. Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν είναι το που βρισκόταν ο σύντροφος της εξαφανισμένης γυναίκας τις επίμαχες ώρες.

Η μαρτυρία «κλειδί»

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρας κάλεσε τις Αρχές το μεσημέρι του Σαββάτου και ανέφερε πως το βράδυ της Δευτέρας πέρασε από το Τιγκάκι, συγκεκριμένα από τον υδροβιότοπο της Αλυκής, και είδε κάτι που του τράβηξε την προσοχή.

Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας έκανε λόγο για κάποιον που βρισκόταν ανάμεσα στις καλαμιές, ο οποίος είχε ανοίξει τον φακό του τηλεφώνου του, ενώ φαινόταν σαν να έψαχνε κάτι.

Στο σημείο βρίσκονται στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, τα οποία ερευνούν την περιοχή εξονυχιστικά.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα