Αγγελική Νικολούλη για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω: Να δούμε τι άλλο κρύβεται

Αγγελική Νικολούλη για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω: Να δούμε τι άλλο κρύβεται

Ένα θρίλερ με την εξαφάνιση μιας 27χρονης στην Κω βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Κορυφώνεται η αγωνία για την  27χρονη από την Πολωνία που ζει και εργάζεται στην Κω και αγνοείται από τις 12 Ιουνίου, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος της.

Μια 27χρονη κοπέλα εξαφανισμένη, 5 προσαγωγές και μία σύλληψη υπόπτου. Ένα θρίλερ στην Κω που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις αρχές στο νησί να έχουν κινήσει γη και ουρανό για να εντοπίσουν την πανέμορφη Αναστάζια από την Πολωνία.

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την Τρίτη (13/6), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/6) περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντας του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει,

Όταν όμως εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Έρευνες για τον εντοπισμό της

Παράλληλα στο νησί συνεχίζονται έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης, ενώ εκδόθηκε και Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο αντιδήμαρχος της Κω, Σταμάτης Καμπουράκης, δήλωσε στην κάμερα του «Τούνελ»: «Έχουμε αγχωθεί γιατί μία νεαρή κοπέλα αγνοείται εδώ και τέσσερις ημέρες. Ακόμα δεν έχουμε βρει κάποιο στοιχείο».

Καταλήγοντας ο αντιδήμαρχος εξέφρασε την ελπίδα του αυτή η περιπέτεια να έχει αίσιο τέλος για την 27χρονη.

Ο Θωμάς Καραθωμάς, επικεφαλής της έρευνας μιλώντας στο «Τούνελ» είπε ότι τα μόνα στοιχεία που υπάρχουν είναι τα στίγματα που έχει δώσει το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης.

Ένα τελευταίο στοιχείο που δείχνει την απεικόνιση της κοπέλας πριν εξαφανιστεί είναι η κάμερα μίας ταβέρνας, η οποία καταγράφει την 27χρονη γύρω στις δέκα η ώρα το βράδυ να περπατάει μόνη της και στο εν λόγω βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται να έχει καταναλώσει αλκοόλ.

«Χτενίζουν» την περιοχή με drones

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει βέβαια το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και γι’ αυτό τον λόγο αστυνομικοί και πυροσβέστες χτενίζουν την περιοχή ακόμη και με drones μήπως εντοπίσουν κάποιο ίχνος της εξαφανισμένης κοπέλας.

Οι έρευνες των αρχών με εκπαιδευμένους σκύλους, χρήση drones, αλλά και ομάδες πεζοπορίας επικεντρώνονται στην περιοχή Τιγκάκι, αλλά και στο Μαρμάρι.

Ο Θωμάς Καραθωμάς, επικεφαλής της έρευνας που διεξάγεται για την εύρεση της 27χρονης μιλώντας την κάμερα του «Τούνελ» ανέφερε ότι στις έρευνες συμβάλλει και η Speedy, που είχε συμμετάσχει στις έρευνες διάσωσης στον σεισμό της Τουρκίας κι είχε βρει τρεις κοπέλες ζωντανές.

Αύριο μάλιστα αναμένεται η αύξηση ενός ακόμα σκύλου από τα Τρίκαλα προς ενίσχυση των ερευνών.

Σημαντικό στοιχείο είναι η πληροφορία ότι στο σώμα ενός εκ των πέντε αλλοδαπών υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι έχει προηγηθεί πάλη.

Ο κ. Καμπουράκης, αντιδήμαρχος της Κω μιλώντας με την Αγγελική Νικολούλη δήλωσε ότι θεωρεί ότι θα πρέπει να ανοίξει η ομπρέλα των ερευνών και σε άλλους χώρους.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα