Πανελλαδικές 2023: Εύκολα Μαθηματικά, απαιτητική Βιολογία κα διαφορά στα Αρχαία με πέρυσι. Θέματα - απαντήσεις

Πανελλαδικές 2023: Εύκολα Μαθηματικά, απαιτητική Βιολογία κα διαφορά στα Αρχαία με πέρυσι. Θέματα - απαντήσεις

Τρία μαθήματα προσανατολισμού έδωσαν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ της χώρας για τις Πανελλήνιες 2023, με τη δεύτερη ημέρα των εξετάσεων να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα. Τα θέματα αναρτήθηκαν από το υπ. Παιδείας στο site, με τους μαθητές, γονείς και καθηγητές να αναμένουν τις απαντήσεις και τις λύσεις.

Το madata.gr δίνει μία πρώτη εικόνα για τον βαθμό δυσκολίας των σημερινών θεμάτων σε Μαθηματικά, Αρχαία Ελληνικά και Βιολογία. Σε λίγη ώρα αναμένονται οι λύσεις και οι απαντήσεις.

Πώς κρίνονται τα θέματα στη Βιολογία
Σύμφωνα με τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Βιλογοίας του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, κ. Παπαγιανακόπουλο Αλέξανδρο τα σημερινά θέματα της Βιολογίας κρίνονται ως αρκετά απαιτητικά. Όπως αναφέρει, όποιος δεν είχε προετοιμαστεί κατάλληλα δεν θα μπορούσε να απαντήσει. Χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς κάλυπταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ύλης και ακόμη και οι ερωτήσεις πολλαπλής ήταν πιο δύσκολες απ ότι συνήθως.

Πώς κρίνονται τα θέματα στα Αρχαία
Για τα Αρχαία η Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς κ. Μακρή Γεωργία αναφέρει πως τα σημερινά θέματα ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές, καθώς το διδαγμένο κείμενο ήταν πιο απαιτητικό από το περσινό και το αδίδακτο ήταν στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας με πέρυσι.

Πώς κρίνονται τα θέματα στα Μαθηματικά
Ο κ. Φουντουλάκης Μανώλης , ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Μαθηματικών του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, αναφέρει πως τα θέματα σε γενικές γραμμές ήταν εύκολα για σωστά προετοιμασμένους μαθητές, με εύκολη θεωρία, το 2ο και 3ο θέμα να είναι βατό και τα περισσότερα υποερωτήματα να μην απαιτούν ιδιαίτερη αφιέρωση χρόνου ώστε να λυθούν.

Αρχαία, Πανελλαδικές 2023: Το δειδαγμένο κείμενο ήταν πιο απαιτητικό. Απαντήσεις

Βιολογία, Πανελλαδικές 2023: Απαιτητικά και πιο δύσκολα τα θέματα. Απαντήσεις

Μαθηματικά, Πανελλήνιες 2023: Διαβαθμισμένης δυσκολίας τα θέματα. Σχόλια

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος ΒΙΟΛΟΓΙΑ πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα