Άρτα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον πατέρα του μωρού - Συγγενείς απειλούν να τον λιντσάρουν

Άρτα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον πατέρα του μωρού - Συγγενείς απειλούν να τον λιντσάρουν

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια άσκησε το βράδυ της Τρίτης ο εισαγγελέας Άρτας στον 37χρονο πατέρα του μωρού που έχασε τη ζωή του κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για ώρες.

Ο 37χρονος παραμένει στο Νοσοκομείο της Άρτας σε καταστολή, καθώς έχει υποστεί ισχυρό σοκ.

Σε καταστολή είναι και η 27χρονη μητέρα του μωρού ενώ συγγενείς της νωρίτερα βρέθηκαν έξω από το νοσοκομείο θέλοντας να επιτεθούν στον πατέρα.

Η είσοδος δεν τους επετράπη ενώ στο νοσοκομείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου είναι κρατούμενος από την Αστυνομία ο 35χρονος πατέρας και σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικές ιστοσελίδες προσπάθησαν να τον λιντσάρουν, απειλώντας τον μάλιστα ότι θα τον σκοτώσουν.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. 

Το χρονικό της τραγωδίας 

Υπενθυμίζεται ότι για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο πατέρας ξέχασε το παιδί του στο πίσω κάθισμα του σταθμευμένου αυτοκινήτου του και πήγε στη δουλειά του, σε δημόσια υπηρεσία της Άρτας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε πάρει το βρέφος από το σπίτι για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, πριν εκείνος πάει στη δουλειά του.

Ωστόσο, περίπου 3 ώρες αργότερα, η μητέρα του βρέφους, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον σταθμό ότι το παιδί απουσίαζε σήμερα. Αμέσως εκείνη τηλεφώνησε στον σύζυγό της για να μάθει γιατί δεν πήγε το παιδί στον σταθμό.

Ακολούθως ο σύζυγος φέρεται να μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου και έγιναν προσπάθειες για ανάνηψη όμως ήταν ήδη αργά.

Η νεκροψία-νεκροτομή, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα