Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σοκάρει η φωτογραφία που ανήρτησε - «Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σοκάρει η φωτογραφία που ανήρτησε - «Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε μια σοκαριστική φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την οποία αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους απείχε το τελευταίο διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η ίδια δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους ακολούθους της στο Instagram σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, καθώς η απουσία της από τη δημοφιλή πλατφόρμα ήταν αισθητή.  

Όπως εξήγησε, λοιπόν, ο λόγος που απείχε ήταν επειδή ακολουθεί μία αρκετά δύσκολη ιατρική μέθοδο, προκειμένου να αποκαταστήσει το δέρμα στον λαιμό της και για να μπορεί να έχει πλήρη κίνηση στο κεφάλι της: «Είμαι λίγο δύσκολα και περιορισμένη αυτή την περίοδο, ο λόγος στο επόμενο story για να καταλάβετε τον λόγο. Όποιος είναι 'ευαίσθητος' να κάνει skip» έγραψε στο πρώτο της στόρι.

 

  Στο επόμενο στόρι που ανήρτησε, αποκάλυψε την έντονη δυσκολία της θεραπευτικής διαδικασίας που ακολουθεί: «Βλέπετε δύο διατατήρες στην πλάτη μου κάτω από το δέρμα μου. Τους τελευταίους 12 μήνες είμαι έτσι είναι μία ιατρική μέθοδος για να αντικαταστήσω το δέρμα στο λαιμό μου, για να μπορώ να στρίβω το κεφάλι μου. Ξέρω είναι δύσκολο να το καταλάβετε…».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα