Θεσσαλονίκη: Πότε θα κάνει οικογένεια, πότε θα δω και εγώ εγγόνια!

Θεσσαλονίκη: Πότε θα κάνει οικογένεια, πότε θα δω και εγώ εγγόνια!

Η κυρία Ρένα ήταν πάρα πολύ καλή κυρία, αγαπούσε πολύ το παιδί της, τον είχε μοναχογιό», λέει στο newsit.gr, φίλη της άτυχης 71χρονης που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 34χρονο γιο της στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα συγκλονισμένη από τον άδικο χαμό της φίλης της στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, μιλάει για τον καημό της 71χρονης που, όπως λέει, ήταν να παντρευτεί ο γιος της και να αποκτήσει η ίδια εγγόνια. «Έλεγε, το παιδί μου, πότε θα παντρευτεί, πότε θα κάνει οικογένεια, πότε θα δω και εγώ εγγόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η κυρία Κυριακή σημειώνει μιλώντας στο newsit.gr πως «η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά πρόβλημα και νοσηλεύτηκε μετά τον θάνατο του συζύγου της που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Της ήρθε απότομο. Ο γιος της ήταν πολύ καλό παιδί, πολύ ήπιο, μιλούσε με όλους. Κάθονταν μαζί με τη μητέρα του στο μπαλκόνι, έπιναν καφέ και τα λέγανε. Μόνο ο γιος της τη φρόντιζε, έμεναν μαζί».

Νωρίτερα την Πέμπτη (05.04.2023), δεκάδες αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά σαρώνουν την περιοχή που έγινε το έγκλημα στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του 34χρονου, φερόμενου ως μητροκτόνου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα