Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο προπονητής τάε κβον ντο που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο προπονητής τάε κβον ντο που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες

Γνωστά έχουν γίνει έπειτα από εντολή εισαγγελέα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριές του στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για τον Άρη Δάτσιο του Χρήστου και της Φανής, που γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου του 1979 στο Στεφανέστι Ρουμανίας.

Από την περασμένη Δευτέρα ο προπονητής έχει προφυλακιστεί και σύμφωνα με το κατηγορητήριο βίασε πέντε ανήλικες αθλήτριες του.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβαρυντικά μέτρησε για τον 44χρονο προπονητή το γεγονός ότι, φέρεται να πανομοιότυπο δράσης για να προσελκύει τα ανυποψίαστα ανήλικα θύματα του.

Ο κατηγορούμενος έκανε τις αθλήτριες να αισθάνονται όμορφα με τους επαίνους του, τις παρέσυρε σε εξατομικευμένες προπονήσεις και τις έκανε να να υποκύπτουν στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Στη συνέχεια, προσπαθούσε να εξασφαλίσει τη σιωπή τους μέσω της ψυχολογικής πίεσης και της δημιουργίας αισθήματος ενοχής.

Οι έρευνες των αρμόδιων αρχών συνεχίζονται καθώς ερευνώνται πληροφορίες που θέλουν τον κατηγορούμενο προπονητή, να κακοποιούσε σεξουαλικά και μία 15χρονη αθλήτρια μέχρι και πριν από τη σύλληψή του.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα