Δίκη Άλκη Καμπανού: Αυτά που θα ακούσουμε είναι πολύ σκληρά - Αποχώρησαν από την αίθουσα οι γονείς του 19χρονου

Δίκη Άλκη Καμπανού: Αυτά που θα ακούσουμε είναι πολύ σκληρά - Αποχώρησαν από την αίθουσα οι γονείς του 19χρονου

Εντάσεις σημειώθηκαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης κατά τη συνεδρίαση για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ενώ οι γονείς του 19χρονου αποχώρησαν από την αίθουσα έπειτα από προτροπή της ιατροδικαστή που κατέθετε.

 Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε η διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, καθηγήτρια Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, ιατροδικαστής Λύδα- Καλλιόπη Κοβάτση, η οποία διενήργησε τη νεκροψία- νεκροτομή στη σορό του άτυχου 19χρονου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αφού ορκίστηκε να πει την αλήθεια, συμβούλεψε στους γονείς του Άλκη που βρίσκονταν εντός της αίθουσας, να αποχωρήσουν καθώς θα αναφερθούν πολύ σκληρές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του παιδιού τους. «Ως μάνα, συμβουλεύω τους γονείς του Άλκη να βγουν από την αίθουσα. Αυτά που θα ακούσουμε είναι πολύ σκληρά για όλους μας. Σίγουρα δεν είναι για να τα ακούσει μια μάνα».

Στη συνέχεια, οι γονείς του άτυχου νεαρού αποχώρησαν από την αίθουσα, με τη συνήγορο ενός εξ των 12 κατηγορούμενων, Κική Μπακιρτζίδου να εκφράζει την αντίθεσή της στη συμβουλή της κ. Κοβάτση.

 «Η κ. Κοβάτση δεν έχει έρθει εδώ ούτε ως μητέρα, ούτε ως συμπεθέρα. Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιο πράγμα τόσα χρόνια στις δικαστικές αίθουσες».

Την απάντηση έδωσε ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, λέγοντας πως δεν το ξανάκουσε γιατί τέτοιο έγκλημα δεν έχει ξαναγίνει.

Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση της κ. Κοβάτση, η οποία δίνει λεπτομέρειες για τα τραύματα των δύο φίλων του Άλκη μετά τη δολοφονική επίθεση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα