Γειτόνισσα της Μιλένας Αποστολάκη η Ρωσίδα κατάσκοπος: Τα Ελληνικά της ήταν δομημένα

Η «Μαρία Τσάλλα» που τελικά είναι η Ρωσίδα κατάσκοπος «Irina A. S.» ήταν γειτόνισσα την πρώην υπουργού και νυν υποψήφιας με ο ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη. Η κυρία Αποστολάκη σχολίασε σήμερα Παρασκευή 17/3 το γεγονός.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα η Μιλένα Αποστολάκη τη γνώριζε ως «Μαρία Τσάλλα», έμεναν στην ίδια πολυκατοικία και συναντιόντουσαν στην είσοδο της πολυκατοικίας και αντάλλασσαν τους τυπικούς χαιρετισμούς.

«Έμενε στον 2ο όροφο κι εγώ στον 5ο. Την είχα συναντήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διασταυρωνόμασταν, η επαφή μας ήταν μια “καλησπέρα” που ήταν άψογη» σημείωσε η πρώην υπουργός.

«Μου τράβηξε την προσοχή το μαγαζί της, το Galazio, καθώς ήταν αρκετά… εναλλακτικό. Σκεφτόμουν, πώς ήταν δυνατόν αυτό το μαγαζί να βγάζει τα έξοδά του; Όλο αυτόν τον καιρό δεν είχε μπει ποτέ κανένας σε αυτό το μαγαζί. Οπότε, όταν έκλεισε τον Ιανουάριο δεν μου έκανε καμία εντύπωση» είπε και τόνισε: «Ήταν μία καθημερινή κοπέλα που δεν προκαλούσε τίποτα εντύπωση επάνω της».

«Έχουμε σαστίσει όλοι, κυριολεκτικά έπεσα από τα σύννεφά εχθές που μάθαμε τι συμβαίνει» επεσήμανε η Μιλένα Αποστολάκη τονίζοντας ότι «τα Ελληνικά της ήταν δομημένα, δεν ήταν καθόλου φτωχά».

πηγή: newbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα