Σεπόλια: Συνελήφθη 54χρονος για βιασμό 15χρονης – Πώς την παρέσυρε

Σεπόλια: Συνελήφθη 54χρονος για βιασμό 15χρονης – Πώς την παρέσυρε

Γνώρισε μία 15χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, συναντήθηκε μαζί της και τη βίασε σε ένα υπόγειο στα Σεπόλια.

Τον απόλυτο εφιάλτη και την φρίκη έζησε μια μαθήτρια 15 χρόνων στα χέρια ενός 54χρονου πατέρα ενός μικρού παιδιού, ο οποίος την παρέσυρε και τη βίασε.

Όπως φαίνεται, το σχέδιο του 54χρονου ήταν οργανωμένο καθώς άλλοι δύο άνδρες, γνωστοί του,  πίεζαν το κορίτσι να υποκύψει στις ορέξεις του.

«Όλον αυτόν τον καιρό που μιλούσαμε, μου είχε αναφέρει ότι δουλεύει στην Κυλλήνη, ότι είναι 52 ετών και έχει ένα παιδί.

»Ο Γ.Μ., με όνομα χρήστη ‘Instagram’ Ang…, μου έδειξε δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας και μου είπε  ότι είναι αστυνομικός. Είναι και ο ‘ΤΑΣΟΣ’. Μου έλεγαν ‘σε αγαπάει και έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας σου’ και με απειλούσαν ότι θα είμαι υπεύθυνη για ό,τι πάθει αυτός».

«Ξέρει, χτυπάει τον στόχο του, βάζει δίπλα δύο ‘αγγέλους’ να πείσουν. Ταυτόχρονα κατεβαίνει, νοικιάζει σπίτι και στη συνέχεια πηγαίνει και εκτελεί τον στόχο του έξω από το σχολείο», λέει ο δημιουργός του CSI institute, Μανώλης Σφακιανάκης.

Διαδικτυακή «πολιορκία»
Όλα ξεκίνησαν πριν από 4 μήνες, οπότε ο 54χρονος εντόπισε στα social media την ανήλικη.

Στις 07/11/2022, ο 54χρονος κάνει αίτημα ακολούθησης στην 15χρονη στο snapchat.

Η ανήλικη το δέχεται και τότε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με όσα λέει το κορίτσι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο δράσης του. Τη «βομβαρδίζει» με μηνύματα ώστε να τον εμπιστευτεί.

«Θα μ’ αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου»

Δύο μήνες μετά, ο 54χρονος, της ζητά συνάντηση.

Στις 12:30 της 3ης Μαρτίου βρίσκεται έξω από το σχολείο της ανήλικης στον Κολωνό, την αναγκάζει να μπει στο αμάξι του και της βάζει κρυφά στην σχολική της τσάντα μία προπληρωμένη κάρτα, αξίας 400 ευρώ.

«Δεν μπορείς να πας στον στόχο σου χωρίς δώρο, άρα στα κυκλώματα παιδολογίας βλέπουμε, τουλάχιστον σε αυτά που έχω εγώ χειριστεί και είναι εκατοντάδες, ότι υπάρχει δώρο».

Ο 54χρονος οδήγησε την ανήλικη σε ένα ημιυπόγειο στην περιοχή των Σεπολίων όπου και τη βίασε.

Οι καθηγητές, βλέποντας την 15χρονη σε άθλια κατάσταση, κατάφεραν να την κάνουν να μιλήσει. Ενημερώθηκε η μητέρα της και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Ο δράστης συνελήφθη στο λιμάνι της Κυλλήνης. Στην κατοχή του βρέθηκε και δεύτερο κινητό που περιείχε πορνογραφικό υλικό ανήλικων αγοριών και κοριτσιών.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για βιασμό ανηλίκου, αρπαγή και πορνογραφία ανηλίκων.

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα