Βόλος: Χτύπησε την πεθερά του και την απείλησε με μαχαίρι ότι θα την σκοτώσει

Βόλος: Χτύπησε την πεθερά του και την απείλησε με μαχαίρι ότι θα την σκοτώσει

Ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον Βόλο έναν 48χρονο Αλβανό, κρατούμενο των φυλακών Λάρισας, στον οποίο έριξε ποινή 18 μηνών με αναστολή.

Ο 48χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές με περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του και των πεθερικών του, στις 18 Ιουνίου 2021 χτύπησε στα χέρια και το πρόσωπο την πεθερά του. Δύο ημέρες αργότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr, τής επιτέθηκε ξανά προκαλώντας εκχυμώσεις, μώλωπες και ρινορραγία, ενώ στις 22 Ιουνίου 2021, την απείλησε ότι θα σκοτώσει την ίδια και το παιδί, κρατώντας ένα μαχαίρι κουζίνας που είχε μαζί του, προκαλώντας της τρόμο, φόβο και ανησυχία.

Ο 48χρονος στην απολογία του κατέθεσε ότι ήθελε να δει το παιδί του, αλλά δεν τον άφηνε η πεθερά του και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Τελικά το Δικαστήριο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή, υπό το όρο να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μ. και να μην έχει καμία επικοινωνία με την πεθερά του, η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, με τον ίδιο όρο.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα