Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Ο Κούγιας προσπαθεί να καταστήσει αναξιόπιστο τον Μάνο Δασκαλάκη

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Ο Κούγιας προσπαθεί να καταστήσει αναξιόπιστο τον Μάνο Δασκαλάκη

Ο γνωστός ποινικολόγος σημείωσε πως ο Μάνος Δασκαλάκης παρουσίασε «3 διαφορετικές εκδοχές σχετικά με τους θανάτους της Τζωρτζίνας και της Ίριδας, ενώ δεν είπε κάτι για τον θάνατο της Μαρίας- Ελένης».
Το κίνητρο που ώθησε κατά την κατηγορία τη Ρούλα Πισπιρίγκου να προχωρήσει στην βαρύτατη αξιόποινη πράξη της δολοφονίας της κόρης της Τζωρτζίνας επιχείρησε να… ανιχνεύσει ο συνήγορος υπεράσπισης της Αλέξης Κούγιας ο οποίος υπέβαλε δεκάδες ερωτήσεις στον εν διαστάσει σύζυγό της εντολέως του Μάνο Δασκαλάκη θέλοντας να ελέγξει και την αξιοπιστία του ως μάρτυρα κατηγορίας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης απαντώντας είπε πως εικάζει ότι το κίνητρο της κατηγορουμένης ήταν να τον εκδικηθεί επαναλαμβάνοντας ότι μέχρι τη σύλληψη της τη θεωρούσε άψογη μητέρα. Διευκρίνισε δε, πώς μετά τη σύλληψη της και αφού επέστρεψε πίσω στην Πάτρα περί τον Οκτώβριο του 2022 έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά και έχει καταλήξει σε κάποιες κρίσεις και συμπεράσματα για την υπόθεση.

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως ο πατέρας των τριών παιδιών ανέφερε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Ίριδας, ήταν ευτυχισμένοι.

Συνεχίζοντας, ο δικηγόρος ανέφερε επίσης πως ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν συναισθηματικά άρρωστη μαζί του και όλα έγιναν για να τον κρατήσει δίπλα της.

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού είχαν πεθάνει τα παιδιά τους, «της έστελνε ερωτικά μηνύματα και της ζητούσε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα που του αρέσουν και εκείνη του έλεγε να σταματήσει και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «δεν είναι σημαντική η κατάθεση του κ. Δασκαλάκη».

Τα μηνύματα
Ο κ. Κούγιας παρουσίασε στον Μάνο Δασκαλάκη στο δικαστήριο ορισμένα μηνύματά του προς την Ρούλα Πισπιρίγκου στα οποία της δήλωνε μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί χωρίς εκείνη.

Ο Αλέξης Κούγιας εστίασε και σε μηνύματα που το ζευγάρι είχε ανταλλάξει την επίμαχη περίοδο σε μια προσπάθεια να καταδείξει πως «η σχέση δεν είχε διαλυθεί» και πως ο μάρτυρας επεδίωκε να διατηρήσουν τη σχέση τους εκφράζοντας την αγάπη και το θαυμασμό του στην 34χρονη.

Ο μάρτυρας ερμηνεύοντας τα μηνύματα ανέφερε πως είναι «μεγάλα λόγια και προσπάθεια να ξανά είμαστε μαζί». «Ήταν η μάνα των παιδιών μου» είπε αναφερόμενος σε κοινές τους φωτογραφίες ενώ η Τζωρτζίνα ήταν ήδη παραπληγική επαναλαμβάνοντας πως εκείνη την περίοδο υποκρινόταν.

Ο Μάνος Δασκαλάκης σχολίασε πως τα μηνύματα στα οποία αναφέρεται η υπεράσπιση είναι αποσπασματικά και δεν γίνεται λόγος σε αυτά που αφορούσαν τα «ξεσπάσματα ζήλιας» της κατηγορούμενης.

Μάλιστα, από την έδρα, μετά από σχετική παρέμβαση της εισαγγελέως, τονίστηκε πως θα αναζητηθεί το σύνολο των μηνυμάτων τα οποία υπάρχουν σε cd στη δικογραφία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα