Το συγκινητικό μήνυμα του Καστελόριζου στην Τουρκία και η απάντηση από την άλλη πλευρά του Αιγαίου

Το συγκινητικό μήνυμα του Καστελόριζου στην Τουρκία και η απάντηση από την άλλη πλευρά του Αιγαίου

Στην προσφορά και τη βοήθεια των Ελλήνων προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας, αναφέρεται για ακόμη μια φορά η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, με αφορμή την ανθρωπιστική βοήθεια που έστειλαν οι κάτοικοι του Καστελόριζου.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η τουρκική εφημερίδα κάνει αναφορά, όχι μόνο στα δέματα με την ανθρωπιστική βοήθεια που έστειλε στην Τουρκία το Καστελόριζο, αλλά και στο μήνυμα που τα συνόδευε.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο του Περιφερειακού Διοικητή του Καστελόριζου μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες των δεμάτων, αλλά και το σημείωμα στα κουτιά που έγραφε: «Αγαπητέ γείτονα. Οι καρδιές μας καταστράφηκαν μαζί με τα σπίτια σου. Ό,τι μπορούμε κάνουμε για τα αδέρφια μας, με τα οποία μοιραζόμαστε την ίδια γη, τον ίδιο αέρα και τον ίδιο ήλιο. Οι άνθρωποι του Καστελόριζου».

Στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, η περιφέρεια του Κας απάντησε στους κατοίκους του Καστελόριζου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: «Ευχαριστούμε τους κατοίκους του Καστελόριζου που έχουν καλή καρδιά και θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους μας που υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό».

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα