Κρήτη: Αυτοκτονία η πτώση του 44χρονου Ελληνοκαναδού στο φαράγγι της Αράδαινας

Κρήτη: Αυτοκτονία η πτώση του 44χρονου Ελληνοκαναδού στο φαράγγι της Αράδαινας

Ένας 44χρονος Έλληνας από τον Καναδά είναι ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός, μέσα στο φαράγγι της Αράδαινας στην Κρήτη, το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κάτω από την γέφυρα της Αραδαίνας και ανασύρθηκε αργά το απόγευμα, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως μεταδίδει το cretalive, η πτώση του 44χρονου στο φαράγγι και ο θάνατός του αποδίδονται σε αυτοκτονία.

Από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προκύψει ο ακριβής χρόνος και τα αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο 44χρονος, ο οποίος καταγόταν από την πλευρά της μητέρας του από το Ηράκλειο της Κρήτης, βρισκόταν στην Ελλάδα για διακοπές.

Κοντά στην γέφυρα εντοπίστηκε και το όχημά του, εντός του οποίου βρίσκονταν προσωπικά του αντικείμενα και το διαβατήριό του, γεγονός που βοήθησε στην ταυτοποίησή του.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι είχαν δει αρκετές φορές τον άτυχο άνδρα να τριγυρίζει στο σημείο, τις δυο προηγούμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ένας αλλοδαπός περιπατητής ήταν αυτός που εντόπισε νεκρό τον 44χρονο, το μεσημέρι της Τρίτης, και κάλεσε αμέσως στο 112. Στο σημείο της τραγωδίας στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία με την συμμετοχή τεσσάρων πυροσβεστών από το κλιμάκιο της Ανώπολης και από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Βρυσών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα