Νίκαια: Με παρελθόν βίας ο 50χρονος συζυγοκτόνος - Την στραγγάλισε με τα χέρια του

Νίκαια: Με παρελθόν βίας ο 50χρονος συζυγοκτόνος - Την στραγγάλισε με τα χέρια του

Μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του 50χρονου συζύγου της βρήκε μια 54χρονη μέσα στο σπίτι τους στη Νίκαια.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στον καναπέ, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τη μακάβρια λίστα των δολοφονημένων γυναικών στην Ελλάδα.

Την στραγγάλισε με τα χέρια του
Ο 50χρονος λίγο μετά τις 05.00 τα ξημερώματα της Κυριακής επιτέθηκε στη σύζυγό του και την χτύπησε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, με δολοφονική μανία της επιτέθηκε και με τα χέρια του την στραγγάλισε μέχρι θανάτου.

Τραγική φιγούρα το μόλις 12 ετών παιδί του ζευγαριού. Το κοριτσάκι που έβλεπε συχνά τον πατέρα της να ξυλοκοπάει τη μητέρα της, τα ξημερώματα της Κυριακής βρισκόταν μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Ήταν μαζί με τη γιαγιά της που είχε αναλάβει να προστατεύσει το παιδί απομακρύνοντάς το από τον επικίνδυνο γονιό του.

«Μαλώνανε συνέχεια, αφού πολλές φορές ακουγόντουσαν σε όλη τη γειτονιά οι φωνές τους. Και εκείνη είχε φύγει, θυμάμαι είχε φύγει Σαλαμίνα. Μερικές φορές έφευγε στο πατρικό της, ξαναγύρναγε. Και το κοριτσάκι, έχουνε και ένα παιδάκι, το είχαν κάνει μπαλάκι πέρα δώθε. Έπινε. Κάθε μέρα και μεσημέρι και βράδυ. Με το ζόρι έφτανε σπίτι. Πάντα έτσι ήταν. Ήταν αλκοολικός πάντα», λένε γείτονες του ζευγαριού.

Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική
Ο 50χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Μάρτιο του 2022 είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Οι γείτονες αναφέρουν πως είναι ένα άτομο που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ και συνεχώς δημιουργούσε εντάσεις με την 54χρονη.

Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η 54χρονη, διαπίστωσε πως ο δράστης σκότωσε τη σύζυγό του χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια του. Επίσης εντόπισε δύο εκχυμώσεις στη δεξιά πλάγια τραχηλική χώρα, συμβατές με ανθρώπινα δάχτυλα και χτύπημα στο άνω βλέφαρο του αριστερού ματιού.

Ο 50χρονος αρχικά οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας όμως λόγω ενός λιποθυμικού επεισοδίου κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, από όπου στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα