Ιλιον - βιασμός: Έρχονται άλλα 6 εντάλματα σύλληψης - Άφαντος ο «εγκέφαλος»

Τέσσερα κορίτσια θα συλληφθούν τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του σαδιστικού «παιχνιδιού» φέρεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό
 
Ολοι ήξεραν, κανείς δεν μιλούσε. Ευτυχώς, μία κοπέλα που ξεχώριζε σαν την ήρα από το στάρι, έκανε το αυτονόητο. Αποκάλυψε τη φρίκη στους γονείς της, εκείνοι το είπαν στη μητέρα του παθόντα, με την οποία διατηρούσαν φιλικές σχέσεις κι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας, που έχει ένα θύμα, πολλούς θύτες κι ακόμα περισσότερους συν-ενόχους, οι οποίοι γνώριζαν αλλά, δεν μιλούσαν. Η υπόθεση του κατ' εξακολούθησην βιασμού ανήλικου στο Ιλιον θα ταλανίζει για πολύ καιρό την κοινή γνώμη και κρούει καμπανάκια σε ολόκληρη την κοινωνία για την αναλγησία της.

Οι Αρχές έχουν ήδη στείλει στη φυλακή τρεις 15χρονους, ενώ πολύ πιθανό είναι να φυλακιστούν και οι άλλοι δύο από το πρώτο γκρουπ των συλληφθέντων. Την... γλίτωσε λόγω ανηλικότητας ένας 14χρονος που για λίγες μέρες δεν έχει κλείσει τα 15 και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Οι άλλοι δύο απολογούνται την ερχόμενη Τρίτη. Οι δικαιολογίες και τα περί... σεξουαλικού πειραματισμού, μόνο σόκαραν και ουδόλως δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα που είπαν ομόφωνα «ναι» στην προφυλάκιση των βιαστών του 15χρονου φίλου και συμμαθητή τους. 

Εντάλματα για 4 κορίτσια - Αφαντος ο φερόμενος ως «εγκέφαλος»
 
Από Τρίτη θα εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης για μαθητές που είτε συμμετείχαν είτε διακίνησαν το βίντεο του ομαδικού βιασμού. Οπως όλα δείχνουν, θα εκδοθούν τουλάχιστον 6 νέα εντάλματα. Τα δύο αφορούν σε δύο 15χρονους, οι οποίοι δεν είχαν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια των ερευνών, με τον έναν να εμφανίζεται οικειοθελώς μετά την παρέλευση του αυτοφώρου και δεν συνελήφθη. Ο δεύτερος δεν έχει εντοπιστεί κι εκτιμάται ότι ίσως έχει διαφύγει από τη χώρα. 

Ο καταγγέλλων φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι ήταν ο συγκεκριμένος έφηβος που είχε την «ιδέα» για όσα επακολούθησαν.

Τα άλλα τέσσερα εντάλματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφορούν σε κορίτσια -τρεις 15χρονες και μία 14χρονη- τα οποία φέρονται να ήταν μπροστά στον βιασμό του παιδιού με το σκουπόξυλο, χωρίς, όμως, το ανήλικο θύμα να τους απέδωσε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα