Έγκλημα στο Μαρούσι: Η ανακοίνωση της οικογένειας της 17χρονης - Δεν είναι σε θέση να καταθέσει η ανήλικη

Έγκλημα στο Μαρούσι: Η ανακοίνωση της οικογένειας της 17χρονης - Δεν είναι σε θέση να καταθέσει η ανήλικη

Σοκ στο Μαρούσι. Μία 17χρονη φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα την 22χρονη φίλη της. Τι αναφέρουν οι γονείς της.

Από ιατροδικαστή αλλά και ψυχίατρο αναμένεται να εξετασθεί η 17χρονη που κατηγορείται ότι τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι πριν παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ανήλικη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν είναι ακόμη σε θέση να καταθέσει.

Βαθύτατα συγκλονισμένοι δηλώνουν οι γονείς της 17χρονης που δολοφόνησε την Κυριακή την 22χρονη φίλη της στο σπίτι της στο Μαρούσι.

Η οικογένεια της ανήλικης μεταφέρει τα συλλυπητήριά της στους γονείς της 22χρονης και τονίζουν πως το παιδί τους αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

 «Η Μ… είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα που, δυστυχώς, παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχιάτρους – παιδοψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευτεί» αναφέρουν -μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της οικογένειας της 17χρονης
«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους.

Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας. Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους-ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευτεί.

 Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της. Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

Δεν είναι σε θέση να καταθέσει η ανήλικη δράστις
Την ίδια ώρα, οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος σοκάρουν, καθώς η 17χρονη μαχαίρωσε πολλές φορές την 22χρονη φίλη της σε λαιμό και θώρακα.

Η ανήλικη δράστις το μόνο που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς είναι ότι σκότωσε την 22χρονη γιατί της ζήτησε να χωρίσουν. Η 17χρονη κρατείται σε κατάσταση σοκ και αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή και ψυχίατρο και στη συνέχεια να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του Alpha, η ανήλικη δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Πώς συνέβη η δολοφονία
Η ανήλικη φέρεται να κατακρεούργησε την 22χρονη φίλη της η οποία τη φιλοξενούσε στο σπίτι της, σε διαμέρισμα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο κορίτσια, η 22χρονη και η 17χρονη που την μαχαίρωσε θανάσιμα, φέρονται να διατηρούσαν ερωτική σχέση και πριν το συμβάν να υπήρξε ανάμεσά τους διαφωνία.

 Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η 17χρονη κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο πατέρας της είναι αυτός που ενημέρωσε τις Αρχές για ό,τι είχε συμβεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα