Κολωνός - Λύτρας: Βλέπω μία ολιγωρία. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν συλληφθεί

Κολωνός - Λύτρας: Βλέπω μία ολιγωρία. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν συλληφθεί

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της 12χρονης, αποκαλύπτει ότι το παιδί δεν λαμβάνει στήριξη από παιδοψυχολόγο. Ταυτόχρονα, αφήνει αιχμές για ολιγωρία από τις αρχές.

«Είναι αδιανόητο να έχουν περάσει τόσες μέρες, να έχουμε καταθέσει μία προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησης και να μην έχουμε λάβει ακόμη απάντηση» τόνισε ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας αναφερόμενος στην υπεράσπιση της μητέρας της 12χρονης.

Συνέχισε επισημαίνοντας το γεγονός πως το ανήλικο θύμα δεν έχει μιλήσει ακόμη με ψυχολόγο με την πρόφαση πως πρέπει να μείνει ανεπηρέαστο για τις τυχόν νέες καταθέσεις.

«Η ψυχολογική υποστήριξη που χρειάζεται το παιδί είναι συγκεκριμένη, ο ειδικός ξέρει πώς θα προσεγγίσει το παιδί και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συσχετιστεί με τα όσα έχει καταθέσει ή θα καταθέσει» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Αποκάλυψε πως η ανήλικη που βρίσκεται πλέον με τη θεία της στην Λευκάδα, αναζητά συνεχώς τη μητέρα της, διερωτάται συνέχεια γιατί βρίσκεται στη φυλακή και δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με τα όσα βίωσε στα χέρια του Ηλία Μίχου.

«Ακούγαμε στην αρχή για 213 άτομα, για ολόκληρο κύκλωμα…εγώ έχω δει ξαφνικά να έχουν σταματήσει οι έρευνες, λες και πιάσαμε τον Μίχο και άλλους πέντε…αυτά τα 213 άτομα έχουν ελεγχθεί;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Ο κ. Λύτρας αποκάλυψε πως βάσει στοιχείων υπάρχει και ένα δεύτερο κινητό του Ηλία Μίχου με πολλά στοιχεία αντρών το οποίο ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

«Βλέπω μία ολιγωρία. Δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο θέμα, με παιδοβιαστές, παιδόφιλους και να μην έχουν συλληφθεί, ή αν μη τι άλλο να μην έχουν κάνει καταθέσεις χθες» κατέληξε ο δικηγόρος.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα