Παράσυρση 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δεν την είδα – Τρόμαξα και έφυγα γιατί δεν έχω άδεια παραμονής

Παράσυρση 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δεν την είδα – Τρόμαξα και έφυγα γιατί δεν έχω άδεια παραμονής

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 26χρονος υποστήριξε οτι η 21χρονη πετάχτηκε μπροστά του ξαφνικά και τη χτύπησε ενώ φρέναρε και έκανε ελιγμό για να την αποφύγει

«Τρόμαξα και έφυγα γιατί δεν έχω άδεια παραμονής στη χώρα», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς της Τροχαίας ο 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη μια 21χρονη φοιτήτρια στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, στη Θεσσαλονίκη.

 Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο 26χρονος, δεν έχει άδεια παραμονής στην χώρα και για αυτό τον λόγο δεν παρέμεινε στο σημείο του τροχαίου.

«Δεν την είδα. Φρέναρα έκανα και ελιγμό για να την αποφύγω. Είδα ότι χτύπησα και άλλα αυτοκίνητα. Τρόμαξα και έφυγα γιατί δεν έχω άδεια παραμονής. Ήταν λάθος μου το μετάνιωσα», ανέφερε στους αστυνομικούς ο 26χρονος, ο οποίος σήμερα το πρωί πέρασε το κατώφλι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Μάλιστα, τόνισε ότι αν η κοπέλα ήταν στη διάβαση που βρίσκεται 20 μέτρα πιο κάτω δεν θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο 26χρονος κρατείται στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών καθώς στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων και υπάρχει περίπτωση να απελαθεί. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τροχαίο με εγκατάλειψη και σωματική βλάβη από αμέλεια.

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς. Αποφυλακίστηκε υπό όρους.

Ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης λίγες ώρες μετά το ατύχημα. Το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον ίδιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, η έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας Θεσσαλονίκης έδειξε τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Πρόκειται για έναν Έλληνα 44 ετών, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για ενδοοικογενειακή βία. Μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Την ίδια ώρα μάχη για την ζωή της δίνει η 21χρονη φοιτήτρια με καταγωγή από την Κρήτη η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Συνελήφθη η 19χρονη συνεπιβάτιδα του μαύρου Skoda
Aστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της 19χρονης συνεπιβάτιδας του μαύρου Skoda και να της περάσουν χειροπέδες. Σε βάρος της 19χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για το συμβάν και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα