Ρόδος: Στον ανακριτή αύριο η οικιακή βοηθός που ομολόγησε τις τέσσερις δολοφονίες

Ρόδος: Στον ανακριτή αύριο η οικιακή βοηθός που ομολόγησε τις τέσσερις δολοφονίες

Μια πρωτοφανής ιστορία για τα ελληνικά χρονικά ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν μια 45χρονη οικιακή βοηθός ομολόγησε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι κατά συρροή δολοφόνος ηλικιωμένων.

Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και παραδέχτηκε 4 συνολικά δολοφονίες από το 2011 και μετά σε Ρόδο και Λέρο ενώ όπως είπε είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει και το παιδί της σε ηλικία 1 έτους.

To τελευταίο αντίο θα πούνε σήμερα συγγενείς και φίλοι στην άτυχη 75χρονη, που δολοφονήθηκε από την 45χρονη οικιακή βοηθό της που την έπνιξε με ένα μαξιλάρι.

Το Mega παρουσίασε την έκθεση του ιατροδικαστή που αποδίδει τον θάνατο της ηλικιωμένης σε πνιγμό με απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη της  οικιακής βοηθού ενώ αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για τις τέσσερις δολοφονίες που υποστηρίζει ότι έχει διαπράξει.

Την ίδια ώρα οι Αρχές εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για την τέλεση των άλλων τριών δολοφονιών και υποστηρίζουν πως πρέπει να δοθεί εντολή του ανακριτή προκειμένου να γίνει περαιτέρω έρευνα καθώς και οι τρεις αυτοί θάνατοι έχουν αποδοθεί σε φυσικά αίτια.

Πηγή: MEGA TV

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO