Εμπρησμός στο Real Group: Στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως δράστης

Εμπρησμός στο Real Group: Στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως δράστης

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο άνδρας που συνελήφθη για τον εμπρησμό στα γραφεία του Real Group τον περασμένο Ιούλιο.

 «Ακόμα μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της Real News. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης», έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στο Twitter. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών, που συνελήφθη έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης έχει ταυτοποιηθεί.

O συλληφθείς φέρεται να εμπλέκεται και σε εμπρησμούς στο κέντρο της Αθήνας και την Αργυρούπολη.  Σύμφωνα με πληροφορίες τον αναζητούσε και η αντιτρομοκρατική.

Ο άνδρας έχει ήδη οδηγηθεί στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, ενώ αυτή την ώρα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό ακόμη ενός ατόμου που φέρεται να εμπλέκεται στην εμπρηστική επίθεση στο Real Group.

Δείτε πλάνα από την αστυνομική επιχείρηση στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα