Θέρμη - Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη σε σπίτι που έλειπαν οι ιδιοκτήτες - Δείτε το βίντεο

Θέρμη - Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη σε σπίτι που έλειπαν οι ιδιοκτήτες - Δείτε το βίντεο

Συνεχίζονται οι διαρρήξεις στη Θέρμη στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα μια διάρρηξη συνέβη, καθώς οι δράστες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι λείπουν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών.

Ακόμα μία διάρρηξη στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης έρχεται να προστεθεί στα ήδη αυξημένα ανάλογα περιστατικά. Οι δράστες εκμεταλλεύονται την απουσία των ιδιοκτητών και εισβάλουν στα σπίτια τους.

Σε βίντεο από μεζονέτα της Θέρμης φαίνονται τρεις διαρρήκτες να εισβάλλουν και να ψάχνουν για αντικείμενα αξίας. Όπως φαίνεται χρειάστηκαν δύο λεπτά για να σαρώσουν το ισόγειο και τον πρώτο όροφο του σπιτιού, να εντοπίσουν αντικείμενα αξίας και να τραπούν σε φυγή.

Μάλιστα, όχι μόνο δε φαίνεται να πτοήθηκαν από τον συναγερμό που χτυπούσε, αλλά ο ένας δράστης επέστρεψε για να κλείσει το καταγραφικό της κάμερας, λίγο πριν εξαφανιστεί με τους συνεργούς του, ωστόσο οι κινήσεις τους μέσα στη μεζονέτα είχαν ήδη καταγραφεί καρέ – καρέ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν εξοπλίσει τα σπίτια τους με συναγερμούς και κάμερες ασφαλείας, αλλά αυτό δεν φαίνεται αρκετό για να αποτρέψει τους διαρρήκτες. Όπως επισημαίνουν τα δύο βασικά προβλήματα είναι ο ελλιπής φωτισμός σε ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα και η αστυνομική δύναμη που δεν επαρκεί στην περιοχή.

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα