Σεπόλια: Γνωστός σκηνοθέτης - ηθοποιός φέρεται να εμπλέκεται. Η απάντησή του

Tρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση των πολλαπλών βιασμών και εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» στον Ant1, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται γνωστός σκηνοθέτης-ηθοποιός, ο οποίος είχε κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα Blindchat και για τις Αρχές είναι ένα από τα πρόσωπα που ερευνούν, ενώ σύμφωνα με τον Τάσο Τεργιάκη έχουν δείξει και φωτογραφία του στη 12χρονη.

Ο σκηνοθέτης-ηθοποιός έδωσε την απάντησή του στην εκπομπή «Πρωινό», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εχω την εφαρμογή, την χρησιμοποίησα αλλά δεν θυμάμαι να συνομίλησα με την 12χρονη». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει κάνει σημαντικές δουλειές σε θέατρο και κινηματογράφο, ενώ έκανε και ένα πέρασμα από τη μουσική.

Θέμα ωρών οι νέες συλλήψεις
Την ίδια ώρα, αντίστροφα μετράει ο χρόνος, πλέον, προκειμένου να υπάρξουν και νέες συλλήψεις στη φρικιαστική υπόθεση. Χθες η 12χρονη έδωσε την τέταρτη διαδοχική κατάθεσή της και, σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, αναγνώρισε 4-5 άτομα που τη βίασαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, έχουν «δέσει» τα συγκεκριμένα άτομα τόσο από τις μαρτυρίες της 12χρονης, όσο και από άλλα στοιχεία, έχουν ζητήσει την έκδοση των ενταλμάτων και οι συλλήψεις τους ενδέχεται να έχουν ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας! Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που τα τελευταία 24ωρα υπάρχει απόλυτη στεγανότητα σε σχέση με την εξέλιξη της έρευνας, προκειμένου η διαδικασία να πραγματοποιηθεί αιφνιδιαστικά και χωρίς «απρόοπτα».

Καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων «δένουν» τις κατηγορίες για άντρες που φέρονται να επικοινώνησαν αρχικά μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια μέσω Viber με την 12χρονη, κλείνοντας ραντεβού μαζί της και προχωρώντας στο βιασμό της. Ήδη έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαχωρισμός μεταξύ των αντρών που μόνο συνομίλησαν με την 12χρονη και εκείνων που τη συνάντησαν.

Μεταξύ των προσώπων που υπέδειξαν οι αστυνομικοί στην 12χρονη, για να αναγνωρίσει τους βιαστές της, ήταν και αυτό του 26χρονου συναδέλφου τους, ο οποίος σχετίζεται με την υπόθεση. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη δεν αναγνώρισε το συγκεκριμένο πρόσωπο μεταξύ αυτών που την συνάντησαν στο σταθμό του μετρό στα Σεπόλια.

.reader.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα