Γιάννης Μάρκου: Άφαντος ο 26χρονος δράστης. Άγνωστο και το κίνητρο της επίθεσης στη Βαρυμπόμπη

Γιάννης Μάρκου: Άφαντος ο 26χρονος δράστης. Άγνωστο και το κίνητρο της επίθεσης στη Βαρυμπόμπη

Το κίνητρο που όπλισε, με μανία, το χέρι του 26χρονου που επιτέθηκε με μαχαίρι στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, τα ξημερώματα της Παρασκευής (28.10.2022) σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη αναζητούν οι αρχές.

Ο 26χρονος μαχαίρωσε με μανία τον Γιάννη Μάρκου και εξαφανίστηκε από το σημείο. Και ενώ η πρώτη εκτίμηση ήταν πως η επίθεση έγινε γιατί θύτης και θύμα τσακώθηκαν για την… ουρά στην καντίνα της Βαρυμπόμπης, τώρα υπάρχει κι ακόμη ένα ενδεχόμενο: να ακολούθησαν τον 58χρονο ο 26χρονος και ο 20χρονος.

 
Καθώς οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 26χρονου που μαχαίρωσε τουλάχιστον 15 φορές τον Γιάννη Μάρκου στο σώμα, τα χέρια και τα πόδια (ένα από τα χτυπήματα βρήκε τη μηριαία αρτηρία), εξετάζουν την πιθανότητα ο 58χρονος επιχειρηματίας και ο νεαρός να διασκέδασαν στο ίδιο μπαράκι και για κάποιο λόγο να τον ακολούθησαν έως την καντίνα.

Φίλος του θύματος περιέγραψε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι στο MEGA ότι όλα έγιναν αστραπιαία. Ότι ο Γιάννης Μάρκου αντέδρασε όταν ο 26χρονος μπήκε μπροστά του και κουβέντα στην κουβέντα βγήκαν έξω. Κι εκεί, χωρίς κανείς να καταλάβει πότε, ο καταζητούμενος μαχαίρωσε τον επιχειρηματία και τράπηκε σε φυγή, μαζί με τον 20χρονο φίλο του. Μπήκαν σε μαύρο Ford και κατευθύνθηκαν προς τη Μεταμόρφωσεως.


  

«Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου» περιέγραψε ο φίλος του Γιάννη Μάρκου, λέγοντας ότι ο επιχειρηματίας σάστισε όταν είδε πως ήταν μέσα στα αίματα.

«Το έκανε με μεγάλη άνεση, φαίνεται ότι το είχε ξανακάνει» σημείωσε ο μάρτυρας, λέγοντας επίσης ότι ο δράστης ήταν μεθυσμένος. Ο 26χρονος είναι γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων.

  

Ο Γιάννης Μάρκου μεταφέρθηκε από φίλους του, με το αυτοκίνητό του, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε τρία χειρουργεία και παραμένει στην Εντατική, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα