Άγιος Παντελεήμονας: Έκαναν ντελίβερι ναρκωτικών σε πακέτα από μπισκότα

Άγιος Παντελεήμονας: Έκαναν ντελίβερι ναρκωτικών σε πακέτα από μπισκότα

Ένας 32χρονος Ολλανδός και μια 21χρονη Ελληνίδα συνελήφθησαν, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στον Άγιο Παντελεήμονα, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 32χρονος το τελευταίο τρίμηνο διακινούσε ναρκωτικά στο Άγιο Παντελεήμονα και στις γύρω περιοχές ενώ οι… παραγγελίες γίνονταν από εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

 
Στη συνέχεια παρέδιδε τα ναρκωτικά τοποθετημένα μέσα σε πακέτα από μπισκότα, μέσω ανυποψίαστων οδηγών ταξί, στον τόπο επιλογής του αγοραστή.

Σε κάποιες περιπτώσεις όπου ο αγοραστής επιθυμούσε η συναλλαγή – παράδοση να γίνει από γυναίκα, τις ποσότητες αναλάμβανε να μεταφέρει η 21χρονη, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στην κατοχή του 32χρονου και σε τρία σπίτια όπου διενεργήθηκαν έρευνες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5 κιλών και 86 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 155 γραμμαρίων, 34 δενδρύλλια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 5.265 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και πλήρης εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.