Πάτρα: Απολογείται σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Πάτρα: Απολογείται σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο των άλλων 2 παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6,5 μηνών Ίριδας.
Ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας, πρόκειται να ζητήσει προθεσμία μεγάλης διάρκειας, προκειμένου να ετοιμάζει την απολογία της. Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σε ό,τι αφορά στα 2 παιδάκια, την Μαλένα και την Ίριδα, το ιατροδικαστικό πόρισμα των Καρακούκη-Καλόγρηα έχει «δέσει», όπως επίσης και από τις καταθέσεις που έχουν δώσει οι γιατροί.

Και από τις δύο περιπτώσεις, οι γιατροί κάνουν λόγο για μία μητέρα, η οποία φώναξε για βοήθεια τους γιατρούς, ενώ και τα δύο παιδιά βρισκόταν ήδη σε μία ακαμψία. Οι δικαστικές αρχές θεωρούν ύποπτη την κατηγορούμενη, καθώς και στις 2 περιπτώσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου βρισκόταν στο δωμάτιο – στο νοσοκομείο για τη Μαλένα και στο σπίτι για την Ίριδα – μόνη της μαζί με τα παιδιά.

Η δίκη της 33χρονης θα αργήσει να ξεκινήσει καθώς με την προθεσμία, να καθαρογραφούν τα στοιχεία όταν γίνει η απολογία, αλλά και να γίνει η παραπομπή σε δίκη, αναμένεται να περάσουν 4-5 μήνες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα