Λέσβος: Μπούκαρε με το ΙΧ γεμάτο με φιάλες κι ανατινάχθηκε στο κατάστημα του αδερφού του

Τραγικό φινάλε είχε η κόντρα ανάμεσα σε δύο αδέλφια στον Πολίχνιτο στη Λέσβο, καθώς ο ένας από τους δύο κατέληξε νεκρός... Οπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Σινάνης, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο 71χρονος επισκέφθηκε το σπίτι του αδελφού του και προσπάθησε να το πυρπολήσει, ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τον αδελφό του, η φωτιά δεν πήρε διαστάσεις, πρόλαβε όμως να καταστρέψει το αυτοκίνητό του, μια πολυτελή Mercedes, που βρισκόταν παρκαρισμένη στο γκαράζ του σπιτιού.

Ακολούθως o έτερος αδελφός πήρε το αγροτικό του αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με την ίδια πηγή ήταν φορτωμένο με φιάλες υγραερίου και «μπούκαρε» στη βιτρίνα του καταστήματος που διατηρούσε ο αδερφός του, για να τον εκδικηθεί, καθώς φέρονται να είχαν οικονομικές διαφορές. Από την σύγκρουση του αυτοκινήτου στο μαγαζί προκλήθηκε φωτιά κι ακολούθως έκρηξη, η οποία κατάστρεψε ολοσχερώς το κατάστημα, ενώ ο άνδρας βρήκε φριχτό θάνατο. Η φωτιά πήρε αμέσως διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών, αλλά και των φιαλών κι ο 71χρονος κατέληξε μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 18 άνδρες με 9 οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ έρευνες για τις συνθήκες εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.

Οπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος από τη Λέσβο, α αδελφός του νεκρού, που διατηρούσε το κατάστημα ενδυμάτων, όπου κάηκε ζωντανός ο 71χρονος αφού εισέβαλε σε αυτό με το αυτοκίνητο του, στο οποίο είχε και φιάλες υγραερίου, είπε πως ο ηλικιωμένος είχε ιδιότυπη συμπεριφορά και υποστήριξε πως είχε μένος εναντίον του καθώς «είχα σταματήσει εδώ και χρόνια να του δίνω λεφτά και να τον συντηρώ, επειδή εγώ έκανα οικογένεια. Ηταν πολύ κακό άτομο, πάρα πολύ κακό άτομο. Είχε φάει λεφτά από πολλούς και στην Θεσσαλονίκη που έμενε πριν» φέρεται να είπε...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα