Ρούλα Πισπιρίγκου σε Όθωνα Παπαδόπουλο: Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή

Ρούλα Πισπιρίγκου σε Όθωνα Παπαδόπουλο: Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή

Ο Αλέξης Κούγιας δημοσίευσε την επιστολή της Ρούλας Πισπιρίγκου, επειδή «δεν διαθέτει μέσα κοινωνικής δικτύωσης», για να  ευχαριστήσει τον πρώην πλέον δικηγόρος της Όθωνα Παπαδόπουλο, για τη συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα. Υπενθυμίζεται ότι από χθες έγινε γνωστό πως ο γνωστός ποινικολόγος είναι ο μόνος συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης.

Η ανακοίνωση:

«Λόγω του ότι η κα Πισπιρίγκου είναι προσωρινά κρατούμενη και δεν διαθέτει μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακάλεσε να δημοσιοποιήσουμε μέσω του site του γραφείου μας την εξής δήλωσή της για τον συνάδελφο κο Όθωνα Παπαδόπουλο. 

 Η δήλωση της είναι η εξής:

Αγαπητέ Όθωνα, δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πόσο πολύ με στήριξες από την πρώτη στιγμή της δικαστικής τραγωδίας, την οποία αντιμετωπίζω και πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου. Είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένας ικανότατος και έντιμος δικηγόρος.

Η απόφαση για την επιλογή του συναδέλφου σου κου Κούγια για να με υπερασπιστεί ήταν κυρίως της οικογενείας μου, η οποία και με στηρίζει οικονομικά και στην οποία κι εγώ συμφώνησα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο μου συμπαραστάθηκες σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές και πόσο αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου. Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή».

Διαβάστε ακόμα: Τρεις ισχυροί σεισμοί, 5,2 Ρίχτερ ο ισχυρότερος, στην βόρεια Εύβοια. Τι λένε οι σεισμολόγοι

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα