Λέσβος: Η αγάπη ένωσε μια Ρωσίδα και έναν Ουκρανό

Λέσβος: Η αγάπη ένωσε μια Ρωσίδα και έναν Ουκρανό

Ένα μήνυμα ειρήνης από τη Λέσβο, όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος μιας Ρωσίδας και ενός Ουκρανού. 

«Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο» ήταν το γνωστό σύνθημα της δεκαετίας του 1960 και αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν η Τατιάνα Φιλίπποβα και ο Γιούρι Καλμίκοβ, που έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης, δίπλα στη θάλασσα, με φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο.

“Όταν οι άνθρωποι ενώνονται αγωνίζονται για την ειρήνη στον κόσμο. Εύχομαι αυτοί που αγωνίζονται για την ελευθερία να είναι ευτυχισμένοι και να αισθάνονται την ελευθερία που νιώθουμε και εμείς. Ευχόμαστε ο κόσμος να είναι πάντα ειρηνικός και με αγάπη και όλοι να αγαπούν τους άλλους όπως εμείς” δήλωσε το ζευγάρι φανερά συγκινημένο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το ζευγάρι, που ζει στο Βέλγιο, αποφάσισε να παντρευτεί στον Μόλυβο ύστερα από προτροπή μιας φίλης. Η νύφη πήγε με βάρκα στον προβλήτα του ξενοδοχείου Olive Press, όπου την υποδέχθηκε ο γαμπρός και το μυστήριο έγινε την ώρα της δύσης του ηλίου.

Η διοργανώτρια του γάμου Γαβριέλα Βατή δήλωσε: “Έγινε ένας γάμος μέσα σε μια εβδομάδα, τα παιδιά ήρθαν για διακοπές από το Βέλγιο και αποφασίσανε να παντρευτούν. Είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί το ζευγάρι είναι από Ρωσία και Ουκρανία. Αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους για να κερδίσει η αγάπη και όχι ο πόλεμος”.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα