Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 22χρονος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 22χρονος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε ο 22χρονος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι
Ο 22χρονος ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την 25η τακτική ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί αύριο (9/8).

Σήμερα (8/8) το πρωί ο 22χρονος μετήχθη στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και μέσω του δικηγόρου του ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Σύμφωνα με το Law and Order, ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας προήλθε και δήλωσε παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης Νικολέττας, Ανδρέας Θεοδώροπουλος, ο οποίος ανέφερε σε δηλώσεις του ότι αυτό που βασανίζει τους γονείς του θύματος είναι ένα μεγάλο γιατί.

Κατά την μεταφορά του ο Πακιστανός, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 17χρονη, εμφανίστηκε αμίλητος και με σκυμμένο κεφάλι.

Ο 22χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (5/8) στη Βόρεια Μακεδονία και παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι εκείνος σκότωσε τη 17χρονη, κλείνοντας το στόμα και τη μύτη της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα δακτυλικά αποτυπώματα που εξετάστηκαν από την αστυνομία, προκύπτει ότι ανήκουν σε δύο διαφορετικά ονόματα και ο άνδρας έχει τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης δηλωμένες στην αστυνομία. Έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ έχει καταθέσει και δύο αιτήσεις ασύλου που απορρίφθηκαν επειδή ο φάκελος ήταν ελλιπής.

 
Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ βρίσκεται και ο τρόπος που διέφυγε από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη Βόρεια Μακεδονία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, διέφυγε από το σταθμό Λαρίσης με τρένο, ανοιγόκλεινε το κινητό του κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλη έρευνα για να διαπιστωθεί εάν είχε τυχόν συνεργούς που τον βοήθησαν να φυγαδευτεί ή να μείνει κάπου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα