Είναι και άλλα παιδιά δεν έχει προτίμηση στο φύλο: Καταγγελία σε νηπιαγωγό για ασέλγεια στην Καβάλα

Είναι και άλλα παιδιά δεν έχει προτίμηση στο φύλο: Καταγγελία σε νηπιαγωγό για ασέλγεια στην Καβάλα

Καταγγελία σε νηπιαγωγό για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης σε παιδαγωγό που εργαζόταν σε παιδικό σταθμό. Η συγκεκριμένη παιδαγωγός,  καταγγέλλεται να έχει κάνει το ίδιο σε άλλα τρία παιδιά ηλικίας τριών και τεσσάρων ετών.

Μετά τη δεύτερη καταγγελία που άκουσα συμβουλεύτηκα κατευθείας ειδικό για να δω πως θα κινηθώ, να μάθω εάν είχε συμβεί και στο δικό μου παιδί κάτι. Οι πρώτες εκφράσεις που πήρα από το παιδί είναι ότι η κυρία μου είπε ότι μπορούμε να έχουμε μικρά ψέματα από τη μαμά και ότι δεν μπορώ να σου πω, γιατί είναι μυστικό. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να ξεκλειδώσω το παιδί από αυτό το μυστικό και αν μου πει τι ακριβώς είναι αυτό, ανέφερε η μητέρα του παιδιού.

Η μικρή άρχισε δειλά – δειλά να εξηγεί στη μητέρα της για ποιον λόγο δεν ήθελε να πάει στο σχολείο και ύστερα ήρθε η φρικτή αποκάλυψη.

Μίλησε για αγγίγματα στη κοιλιά και ύστερα στην ευαίσθητη περιοχή»

Φωτογράφιζε τις πράξεις
Η αντίδραση της μητέρας ήταν άμεση και η νηπιαγωγός πλέον, αντιμετωπίζει και τέταρτη μήνυση σε βάρος της.

Η μαρτυρία των παιδιών ότι η παιδαγωγός τα φωτογράφιζε την ώρα που ασελγούσε σε βάρος τους, σοκάρει ακόμη περισσότερο.

Έχω σοκαριστεί, δεν πίστευα ότι θα συμβεί στο παιδί μου. Θέλω να τιμωρηθεί, είναι και άλλα παιδιά… Δεν έχει προτίμηση στο φύλο, συμπλήρωσε η μητέρα.

Για την υπόθεση διεξάγεται προκαταρτική έρευνα ενώ σε βάρος της 37χρονης, μέχρι στιγμής, δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Η παιδαγωγός, μετά την δεύτερη καταγγελία σε βάρος της απομακρύνθηκε από τον παιδικό σταθμό και τους τελευταίους μήνες εργάζεται σε δομή του Δήμου για ηλικιωμένους.

Τέσσερα διαφορετικά παιδιά περιγράφουν σεξουαλική κακοποίηση
Στο MEGA μίλησε ο ποινικολόγος Χρυσόστομος Βελάκης, ο οποίος τόνισε ότι τέσσερα διαφορετικά παιδιά αναφέρουν συγκεκριμένες πράξεις που δεν αμφισβητούνται.

«Δεν είναι πράξεις που θα είχαν πολλαπλές ερμηνείες, αλλά δείχνουν συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν δει κανείς τις πράξεις και τα σημεία που δείχνει το παιδί, αυτό το γεγονός δεν δέχεται αμφισβήτηση», δήλωσε στο Live News.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα