Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο τράπερ που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης

Ο 27χρονος τράπερ συνελήφθη για τον βιασμό της 16χρονης στον Λαγκαδά. Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν γυρνώντας βιντεοκλίπ εν μέσω lockdown.
Στον 27χρονο από τη Θεσσαλονίκη του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου και συγκεκριμένα μιας 16χρονης κοπέλας στον Λαγκαδά.

Την πίεζε να βρεθούν
Είχε προηγηθεί η καταγγελία μίας 16χρονης κοπέλας, η οποία είχε καταθέσει στους αστυνομικούς πως το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουνίου, συναντήθηκε με τον 27χρονο, με τον οποίο επικοινωνούσαν μέσω Instagram.

Εκείνος φαίνεται να την οδήγησε με το αυτοκίνητο του και παρά τη θέλησή της, σε απόμερη τοποθεσία του Δήμου Λαγκαδά. Εκεί, με χρήση σωματικής βίας, την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

«Ξεπέρασα τα όρια»
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, στις 10 Ιουνίου, στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο γνωστός τράπερ φέρεται να παραδέχθηκε, ότι ξεπέρασε τα όρια που έθεσε η ανήλικη, και να αποδέχθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, λέγοντας ότι υπήρξε φορτικός, αγνοώντας την εκπεφρασμένη άρνηση της 16χρονης, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος προσπαθούσε να την πείσει να βρεθούν μέσω μηνυμάτων που της έστελνε στα κοινωνικά δίκτυα.

Εις βάρος του απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης και παράνομη κατακράτηση, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 27χρονος τράπερ κρίθηκε προφυλακριστέος.

Ηχογράφησε τον βιασμό της η 16χρονη
Το MEGA αποκάλυψε πως υπάρχει ηχρογράφηση από το κινητό της 16χρονης στην οποία καταγράφονται όλα όσα συνέβησαν. Το εν λόγω στοιχείο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, οι οποίες θα το επεξεργαστούν προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα