Υπόθεση Πάτρας: Ως ύποπτη για τους θανάτους των παιδιών της αναμένεται να κληθεί να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Υπόθεση Πάτρας: Ως ύποπτη για τους θανάτους των παιδιών της αναμένεται να κληθεί να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ως ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας αναμένεται να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η ίδια εξακολουθεί να αρνείται κάθε εμπλοκή, θεωρώντας ότι, μετά τη δίωξή της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, επιχειρείται να την εμπλέξουν και στους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών. Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η δημόσια αντιπαράθεση γιατρών και ιατροδικαστών, που χειρίστηκαν την υπόθεση του θανάτου της μικρής Μαλένας.

Όπως δηλώνει ρεπορτάζ στο megatv στην τελική ευθεία βρίσκεται η συγκλονιστική υπόθεση των δολοφονιών των τριών παιδιών.

Η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, αναμένεται σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες να κληθεί να καταθέσει ως ύποπτη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών με την ίδια να συνεχίζει να αρνείται κάθε εμπλοκή.

Στα «χαρακώματα» οι ιατροδικαστές

Στην αντεπίθεση περνά ο παθολογοανατόμος της Μαλένας, Εμμανουήλ Αγαπητός, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ξεκαθαρίζει πως εκείνος στην έκθεση του είχε καταγράψει όλα τα σημάδια ασφυξίας και δεν γνωρίζει γιατί αυτά ερμηνεύτηκαν ως ηπατική ανεπάρκεια από την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα.

«Οφείλουν οι ιατροδικαστές να γνωρίζουν γράμματα και να διαβάζουν σωστά την ιστοπαθολογική εξέταση του παθολογοανατόμου. Αυτό λέω» δήλωσε ο δικηγόρος του παθολογοανατόμου της Μαλένας, Γιάννης Μαντζουράνης.

«Η εντολέας μου δεν σχολιάζει δηλώσεις σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Όποιος έχει να καταθέσει οτιδήποτε για την «υπόθεση Πισπιρίγκου», να απευθυνθεί στους Εισαγγελείς που διενεργούν προκαταρκτική εξέταση» ανέφερε ο δικηγόρος της Χριστίνας Τσάκωνα, Διαμαντής Μπασαράς.

Οι εισαγγελείς έχουν από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας τη δικογραφία στα χέρια τους και, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, είναι ζήτημα ωρών να ασκηθούν νέες διώξεις, για τις δολοφονίες της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα