Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα της για ακόμη μια φορά στο πλευρό της - Οι καταθέσεις κλειδιά

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα της για ακόμη μια φορά στο πλευρό της - Οι καταθέσεις κλειδιά

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει μόλις ολοκληρώσει την πολύωρη κατάθεσή της ενώπιον του κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών που μετέβη στην Πάτρα και δίχως να πει κουβέντα αποχωρεί από το αστυνομικό τμήμα Κάτω Αχαΐας.

Η Ελένη Λεγάτου, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται με εισαγγελική εντολή για τους θανάτους των δύο εγγονών της, της 3, 5 ετών Μαλένας και της έξι μηνών Ίριδας, στάθηκε για ακόμη μια φορά στο πλευρό της προφυλακισμένης κόρης της.

Συγκεκριμένα φέρεται να:

*Έδωσε τη διαδρομή της πορείας της σχέσης Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη
*Αναφέρθηκε στα προβλήματα του ζευγαριού
*Απέκλεισε το ενδεχόμενο η κόρης της να έκανε κακό στα εγγόνια της

Ενώπιον των αστυνομικών για τρεις ώρες βρέθηκε και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ κλήση από το Ανθρωποκτονιών έλαβε και ο πατέρας της 33χρονης.

Οι καταθέσεις «κλειδιά»
Ο Μάνος Δασκαλάκης, που αρχικά είχε εκφράσει τη βεβαιότητά του ότι η εν διαστάσει πλέον σύζυγός του ήταν αθώα, την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε πολύωρη κατάθεση στους άνδρες του ανθρωποκτονιών, φωτίζοντας άγνωστες πτυχές της θυελλώδους σχέσης του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Για κατάθεση κλήθηκαν κι οι γονείς του, οι οποίοι είχαν στενές και σχεδόν καθημερινές επαφές με τη νύφη τους και τα εγγόνια τους.

Καθοριστικό πρόσωπο η αδερφή της 33χρονης
Η αδελφή της Ρούλα Πισπιρίγκου έχει περιγράψει σε συνέντευξη της πως η αδελφή της κοιμόταν μαζί της το βράδυ του θανάτου της μικρής Ιρίδας, την οποία βρήκε νεκρή στην κούνια, ενώ πλέον αναμένονται με ενδιαφέρον και τα όσα θα πει όταν βρεθεί τετ-α-τετ με τους έμπειρους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων των στενών συγγενικών προσώπων του πρώην ζευγαριού Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη, η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία για τον καταλογισμό των ποινικών ευθυνών και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Μega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα