Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Πώς σχετίζεται με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

Συνεχίζονται οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου γυμναστή που έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο γυμναστήριό του.Ήδη οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν κατασχέσει τους υπολογιστές και το κινητό του, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, σημείο-κλειδί στην υπόθεση φαίνεται να είναι το σημείωμα που άφησε πίσω του και στο οποίο αναφέρεται σε μια γυναίκα-αράχνη και τον ρόλο της σε γνωστή υπόθεση καταγγελίας βιασμού.

Τόσο στο σημείωμα όσο και στην τελευταία του ανάρτηση, ο γυμναστής αναφέρεται σε μία συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία διατηρούσε στενή σχέση.Έγραφε μάλιστα για εκβιασμούς, προστασίες μαγαζιών, τοκογλυφίες και εξαπάτηση επιχειρηματιών. Στο σημείωμα και την ανάρτηση, ο γυμναστής είχε καταγγείλει πως η γυναίκα αυτή ήταν το δόλωμα του κυκλώματος, το οποίο έδινε συγκεκριμένα ονόματα, ρόλους ακόμα και υποψήφιους στόχους.

Πώς συνδέεται η γυναίκα με την υπόθεση Μπίκα
Ακόμη, ο αυτόχειρας, φέρεται να ισχυρίζονταν ότι η κόρη της συγκεκριμένης γυναίκας-αράχνης, ήταν μαζί με την Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διοργανώθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και στο οποίο κατήγγειλε ότι βιάστηκε.

Στην ανάρτηση, ο Γ.Π. υποστηρίζει, επίσης, ότι είχε γίνει μάρτυρας όταν η πρώην σύντροφός του, έλεγε στην δεκαεπτάχρονη κόρη της που συνόδευσε την Γεωργία, τι να κάνει με τους γόνους της οικογένειας των επιχειρηματιών που κατήγγειλε. Μάλιστα, επικροτεί, την πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Κυριακής Κλιάμπα, να μπει η υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού στο αρχείο, καθώς έκρινε ότι η καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα ήταν ψευδής.

Θύμα απάτης ο γνωστός γυμναστής

Ο «γυμναστής των επωνύμων», όπως τον αποκαλούσαν, φέρεται να είχε πέσει θύμα απάτης, καθώς όσοι τον ήξεραν μιλούν για τη σχέση του με μια γυναίκα «αράχνη».

«Της έδωσε τους κωδικούς από την εφαρμογή την τραπεζική για να αισθανθεί ασφάλεια. Αυτή άρχισε σιγά-σιγά να παίρνει από μέσα 50.000 ευρώ, 100.000 ευρώ και να αποστασιοποιείται μέχρι που κατάφερε και σήκωσε όλο το ποσό… και εξαφανίστηκε. Το θέμα του δεν ήταν τα λεφτά, αλλά ότι μόλις τελείωσαν τα λεφτά, τελείωσε κι αυτή», ανέφερε φίλος του μιλώντας στο Star.

Στο στόχαστρο των αρχών θα βρεθεί η τυχόν ύπαρξη ηθικών αυτουργών πίσω από την αυτοκτονία του, ενώ έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα